Horoskop

23. duben 2019

BERAN

Dnes si zřejmě moc velké servítky brát nebudete. Akční a dynamické energie byste měli mít stále dost, a pokud se vám něco v minulém období nepovedlo, můžete toho využít jako hnací motor pro nápravu či změnu. Sebevědomí vám chybět nebude.

BÝK

Zvýšenou pozornost a opatrnost budete potřebovat hlavně při provozování sportů, kde mohou hrozit nějaké úrazy. Velmi vhodné budou podmínky k sebevzdělávání a čerpání nových informací. Je také možné, že se setkáte s někým, kdo pro vás bude přitažlivý, ale pozor na pečlivé zhodnocení situace, abyste nepřešlápli.

BLÍŽENCI

Těšit se můžete na převážně radostný den. Měli byste být hraví, veselí a to byste měli přenášet i na ostatní. Někdy vám možná bude připadat, jako by vám narostla křídla. Také je dost pravděpodobné, že budete mít možnost prožít nějaké milostné dobrodružství spojené s někým pro vás velmi příjemným a nápaditým.

RAK

Mělo by vám to výborně myslet a při obchodním či jiném jednání budete úspěšní. V partnerských vztazích budete trochu zkoušeni. Dostanete se zřejmě do situace, kdy budete moci udělat něco, o čem si mylně budete myslet, že se to nikdo nedozví.

LEV

Asi zjistíte, že jste v něčem narazili a budete nuceni trochu přehodnotit své cíle či taktiku. Je možné, že příčinou bude až příliš energické jednání bez řádného promyšlení. Nedivte se proto, pokud se někdo ozve a projeví případně svůj nesouhlas veřejně či nahlas. Vyhněte se pokud možno adrenalinovým a jinak zátěžovým sportům.

PANNA

Prožívat byste měli věci vcelku příjemné. Dařit by se vám mělo ve finanční oblasti a energie byste měli také mít dost. Je dost možné, že budete mít chuť zkoušet realizovat věci vámi dosud nevyzkoušené, nebo tak trochu na váš vkus bláznivé. Okolí z toho může být poněkud v šoku, ale vy se ale nenecháte odradit.

VÁHY

Zřejmě by se vám dnes nemělo dít nic zásadního a problémového. Měl by to být takový klid po pěšině a vše by mělo být vyvážené. Ideální pro vás tak bude věnovat se převážně věcem rutinním a nenáročným. Zásadní rozhodování a větší změny v osobním životě nechte ještě na později.

ŠTÍR

Nudit se jistě nebudete. Úterý bude pro vás poněkud náročnější, a to hlavně v oblasti vztahů. Zde budete asi muset vyvinout více úsilí pro to, abyste obhájili své postoje a názory a to nebude zřejmě nikterak jednoduché. Je také možné, že budete muset opustit staré pro nové, ale vztahů by se už to týkat nemělo.

STŘELEC

Výborné podmínky budete mít v případě, že budete chtít prosazovat své názory. Využijte příznivé situace a pokuste se o to, na co jste třeba v minulém období neměli odvahu. Také charisma budete mít velké, a proto vám asi málokdo odolá. Energie byste měli mít na rozdávání a vydržet byste měli více než kdy jindy.

KOZOROH

Pravděpodobně budete sklízet plody svých předchozích aktivit, a to by se také mohlo projevit i finančně. A co je ještě potěšující, pokud jste postupovali seriózně a poctivě, budou k vám přicházet nové příležitosti k dalšímu výdělku. Výtečně by vám měla fungovat tvořivost a nápaditost.

VODNÁŘ

Dnešek pro vás nebude tím nejideálnějším. Hvězdy naznačují možnost nějakých bojů. Měli byste proto být velmi opatrní nejen na to, co budete dělat, ale i na to, co budete říkat a jak se budete projevovat. Vždy postupujte s rozmyslem a pokud možno v klidu. Objevit se mohou nějaké svody a sklony k milostným úletům.

RYBY

Zaměřte se na možné výdělečné aktivity, mělo by se vám dařit. Pokud dostanete nápad, neschovávejte si jej do šuplíku, ale hned se ho snažte realizovat. Pomocníků byste měli mít kolem sebe dost. Nebojte se někoho zkušenějšího požádat o radu, do budoucna se vám to vyplatí.