Horoskop

22. únor 2019

RYBY

Myslet by vám to dnes mělo skvěle. Navíc jste vnímaví, citliví a také dobře naladění. Nebude vám tak dělat žádné potíže se přizpůsobit okolí. Díky tomu budou mít všichni kolem vás pocit, že jste úžasní společníci. A možná i trochu víc. Tak buďte ve střehu.

BERAN

Dnešek zřejmě bude neslaný, nemastný. Počítat můžete pouze s dílčími úspěchy v práci. Ty navíc budou vykoupeny zvýšeným úsilím a překonáváním překážek. Váš partner se na vás ke všemu může zlobit kvůli malichernostem, ale vám se nebude chtít nic řešit.

BÝK

Bude to váš den. Pokud jste si naplánovali dokončení nějakých rozpracovaných úkolů, úspěšně je dokončíte. Jestli jste se rozhodli začít něco nového, mělo by to být také úspěšné. A za to si samozřejmě zasloužíte odměnu. Po práci vyrazte s přáteli za uměním, sportem a dobrou večeři.

BLÍŽENCI

Pravděpodobně s vámi budou cloumat velké emoce. Možná je podrážděnost, výbušnost, otrávenost, vše jako reakce na to, co vás bude znervózňovat a rozčilovat. Dnešek pro vás tak zřejmě nebude moc dobrý na nějaká vyjednávání. Raději buďte stranou dění a zkuste si udělat nějakou radost, máte už nejnovější vydání Vogue?

RAK

Budete plní elánu, optimismu, nadšení a energie. Pravděpodobně jen ti největší pesimisté mohou mít pocit, že se jim nedaří a že nic nemá smysl. Ovšem u většiny z vás bude opak pravdou. Na co sáhnete, to by se vám mělo dařit. 

LEV

Prožíváte docela pěkné chvíle a dny. Hvězdy naznačují, že by se vás mělo držet štěstí. Týkat se to bude zejména vztahů a lásky. Pokud plánujete založit či rozšířit rodinu, mohla by být dnes ta správná chvíle.

PANNA

Je možné, že se k vám donese nějaká pomluva. Nebude to sice nic příjemného, ale z rovnováhy vás to nevyvede. Bude to jen zkušenost, se kterou do budoucna již budete umět pracovat.

VÁHY

Pátek vás zastihne v dobrém rozmaru. Je sice možné, že se setkáte se závažnými životními událostmi, které vás donutí zamýšlet se nad smyslem života, ale podržíte si nadhled i klid a pohodu. Víte moc dobře, že takové věci se dějí a umíte se s tím vyrovnat. 

ŠTÍR

Zažívat budete příliv vnitřní energie. Mělo by se vám dařit a nejspíš se nebudete bát vůbec ničeho. Jenže opatrnosti není nikdy dost. Než se pro něco rozhodnete, řádně si to promyslete.

STŘELEC

Pozor na nachlazení. Možná nebude na škodu vyzkoušet alternativní medicínu - jíst hodně ovoce, zeleniny a vařit si zázvorový čaj s citronem a medem. O víkendu zůstaňte raději doma v teple, za nákupy naštěstí můžete vyrazit i po internetu. 

KOZOROH

Dnes se rozhodně nudit nebudete.  Práce vám půjde od ruky a dokonce vám ani nevadí, že ostatní se jen vezou. Vy jasně vidíte smysl svého konání a díky tomu pro vás není nic problém. 

VODNÁŘ

Bude se vám dařit zejména v oblasti sebeprosazení. I když situace někdy vypadá skoro beznadějně, vy vždy dokážete nalézt nová, originální a nevšední řešení problémů, se kterými si jiní nevědí rady.
Ve spolupráci s profesionálním astrologem Milanem Gelnarem.