Horoskop

22. října 2018

LEV

Dnešní konstelace hvězd ve vás probudí mimořádnou soutěživost. To určitě není na škodu. Trocha konkurence nastartuje váš výkon, pobaví vás a možná přinese i jiné benefity. Dejte si však pozor, aby ten, se kterým soutěžíte, věděl, že se nějaká výzva koná. Jen tak to bude zábava.

PANNA

Změna je život. A dnes je optimální den vyzkoušet něco nového, vzrušujícího, možná nečekaného. Pusťte se do nových koníčků. Třeba vyzkoušejte, jestli se ve vás neschovává talent na navrhování šatů nebo nevládnete schopností vykouzlit ze starých věcí nové a skvělé.

VÁHY

Dopřejte si trochu odpočinku. Nezapomínejte na sebe. Vaše tělo dost možná hlásí stav nouze, ale vy vesele pokračujete ve svém nebezpečném tempu a neslyšíte ho. To by se vám velmi brzy mohlo vymstít. Proto si dnes udělejte volněji a naložte se do vany nebo ke knížce.

ŠTÍR

I váš vztah potřebuje péči. Všechny vaše vztahy. Zkuste se pořádně zamyslet a zosnovat plán, kterým potěšíte svého drahého či třeba maminku, která marně čeká na váš telefonát. Uvidíte, že snaha udělá radost vám i vašemu okolí. Navíc se budete cítit více v pohodě.

STŘELEC

Normálně létáte z večírku na galavečer jako motýlek. Dnes však uděláte lépe, pokud zůstanete spíš v pohodlí svého domova. Vyhnete se tak stresovým situacím a frustraci, která by ve vás mohla vzniknout. Hrozí vám totiž, že vám vaše okolí dnes nebude příliš rozumět.

KOZOROH

Dnes se můžete těšit na velkou dávku optimismu. To se v tomto pošmourném počasí hodí. Potěší vás i sebemenší drobnost a celý den uvidíte věci v dobrém světle. To se pozitivně projeví i na vašem vzhledu - úsměv totiž sluší každému. Spolu s výrazným kabátem vám nikdo náladu nepokazí.

VODNÁŘ

Podívejte se pořádně kolem sebe. Poslední dobou se soustředíte na jednu věc. To není určitě na škodu. Dlouhodobě vám však mohou unikat maličkosti, které také stojí za pozornost. Proto si dnes sundejte klapky na očích a dívejte se pozorně. 

RYBY

Soustředěnost není vaše silná stránka. Už od rána budete pobíhat od jednoho úkolu k druhému, ale do ničeho se pořádně nepoložíte. Vaše rozptýlenost neunikne ani pozornosti vašich nadřízených. Zpátky do přízně se můžete dostat například dobrým nápadem či aktivitou.

BERAN

Jakoby vám dnes nikdo nerozuměl. Ať už se snažíte jakkoliv, jenom vznikají nedorozumění a frustrace ne obou stranách. Navíc svým jinak okouzlujícím vystupováním budete mít problém získat někoho na svou stranu. Vyjednávání a prezentace skvělých nápadů proto nechte na jindy.

BÝK

Dvakrát se koukni a pak až stříhej. Možná vás nepotěšíme, ale hvězdy vaší image moc nepřejí. Proto se raději vyhněte radikálním změnám. Existuje totiž velké riziko, že by proměna nedopadla podle vašich představ a vám by zůstaly oči pro pláč. Tak to nechte na jindy.

BLÍŽENCI

Máte oblíbeného návrháře, oblíbenou kavárnu a oblíbené jídlo. Zkuste však dnes vyhlásit den změn a vydat se na průzkum nových možností. Pravděpodobně totiž zjistíte, že přímo za vaším domem je sladká kavárna a že změna je nejen život, ale bývá i prospěšná.

RAK

Nenechte se rušit. Nebo spíš nedovolte, aby vás někdo vyrušoval. Ve vašem okolí je totiž člověk, který trpělivě čeká na vaší pozornost. Vás ale jednou vyruší zoufalá kamarádka, jindy hovor z práce a ze společně strávených není nic. Vypněte si telefon a buďte spolu.