Horoskop

21. únor 2019

RYBY

Ve vaší hlavě to bude vypadat jako ve včelím úle. Myšlenka bude stíhat myšlenku a také fantazie poběží na plný výkon. Nic zásadního pak raději neřešte. Zejména se vyhýbejte konfliktům a hádkám. Jakékoliv roztržky vás připraví o energii a budete se cítit mizerněji. 

BERAN

Buďte dnes pozorní a veškeré práce vykonávejte raději pomalu. Především to platí při řízení auta. Pravděpodobně budete pod větším tlakem a nebude pro vás jednoduché být v klidu a pohodě. Rovněž se snažte předcházet jakýmkoli konfliktům. Mohou vás totiž vytočit doběla, což pro nikoho nebude příjemné.

BÝK

Zřejmě vám nebude chybět vnitřní nadšení, elán a energie. Hvězdy naznačují, že byste měli načerpat novou sílu, která bude přicházet prostřednictvím vaší intuice. Udělejte si tak čas a dejte dohromady své plány, týden ještě zdaleka nekončí.

BLÍŽENCI

Můžete se cítit poněkud unavení. A nejen dnes. Pokud tomu tak je, udělejte to nejnutnější a naordinujte si odpočinek. Práci za vás stejně nikdo neudělá. Relaxace ve vaně, sklenička šampaňského a Vogue, to bude ta pravá pohoda.

RAK

Můžete bojovat se svou náladovostí. Když se vám něco nebude dařit, můžete mít tendenci „vystrkovat drápky“ na druhé. Dávejte si dobrý pozor na to, co chcete říci. Mohli byste třeba svými výroky někomu ublížit a později by vás to mohlo opravdu mrzet.

LEV

Pozvěte své rodiče na dobrý oběd nebo večeři. Je možné, že už dlouho se vám snaží naznačit, že by s vámi chtěli probrat něco důležitého nebo třeba jen pobýt. Pro samou práci na své blízké nemáte čas, a to je velká škoda pro obě strany.

PANNA

Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Pokud jste k někomu byli necitliví, můžete očekávat odvetu, pokud byl takový někdo vůči vám, zřejmě mu nezůstanete nic dlužni. Většinou máte pravdu, ale občas se také můžete i velice zmýlit.

VÁHY

Budete mít štěstí, a to zejména v oblasti financí. Soustřeďte se na všechny transakce, které je nutné provést. Samozřejmě zbytečně neriskujte, ale buďte ve střehu, abyste nepropásli případnou lukrativní nabídku. Pozor si pak dávejte na věci spojené s domovem a rodinou. Tam lze očekávat zkoušky.

ŠTÍR

Pokud má někdo z vašeho okolí špatnou náladu, není to vaše vina. Netrapte se, hleďte si svého a svoje názory neventilujte. Uškodili byste si. Mezitím vyrazte na nákupy nebo si rovnu na víkend zarezervujte wellness pobyt.

STŘELEC

Zažívat můžete protichůdné energie. Je-li to možné, do práce jděte pěšky a i přes den se více věnujte pohybu, a pokud budete mít večer čas, vyrazte konečně do fitness centra. Okysličí to váš organismus a budete se hned cítit lépe.

KOZOROH

Co budete chtít, to uděláte nebo si prosadíte. Pozor však na vztahy, tam by to mohlo malinko zaskřípat. Možná pro samou práci zapomínáte, že doma na vás čekají vaši blízcí. Zapátrejte v paměti, jestli jste nezapomněli na nějaký slib. Pro jistotu si připravte nějaký omluvný dárek.

VODNÁŘ

Konat můžete především nevědomým způsobem. To znamená, že něco uděláte nebo řeknete, ale důvod pro to mít nemusíte. Možná zažijete i nějakou slovní „přestřelku“, která vám může zvednout hladinu adrenalinu. Naštěstí jste schopni se na věci podívat z nadhledu a možná se iomluvit.