Horoskop

21. prosinec 2018


STŘELEC

Dnes možná bude těžké vůbec vystrčit nos z postele. Pokud je to možné, pracujte z domova, nebo si vezměte jeden den volna. Udělejte si hezký oběd, oblečte si něco pohodlného a užijte si příjemný den. Když budete mít chuť, zavolejte kamarádkám a užijte si společný čas.

KOZOROH

Je ten lak na nehty od Diora poloplný, nebo poloprázdný? Dnes určitě poloplný. Optimistický pohled na svět udělá váš den mnohem příjemnější. Pomůže vám překonat emocionální překážky, kterých pár potkáte. Nezapomeňte si proto dnes přibalit úsměv a dobrou náladu.

VODNÁŘ

Pryč se vším starým. A tak to může zůstat. Nechat prázdné místo je čas od času velmi přínosné. Nechte svou mysl i oči odpočinout si a nespěchejte s nahrazováním čehokoliv. Možná zjistíte, že to ani nepotřebujete. V čistotě je velká síla, která vám prospěje.

RYBY

Najít optimální míru mezi já a my může být těžké. Ale to přesně je dnes váš úkol. Popřemýšlejte, zda nejste na svých nejbližších příliš závislí. Nebo jestli se naopak nedržíte příliš zpátky. Zkuste experimentovat a najít hranic, která bude zdravá pro všechny.

BERAN

Pozor na zelenou příšeru. To není výkřik z filmu pro děti. Hvězdy dnes předpovídají, že by vám mohla dělat společnost závist. A to nevěstí nic dobrého. Berte to jako varování a vyvarujte se kousavých poznámek na téma nových značkových šatů kolegyně.

BÝK

Dnešek se může bohužel zásadně zvrtnout. Budete čekat skvělý den plný krásných plánů a hýčkání. Místo toho se vše změní v katastrofu. Jako by se všichni obrátili proti vám. Ale nebojte se, to jen vesmír zkouší, jakou máte sílu odolávat. Určitě to zvládnete.

BLÍŽENCI

Pro jedny šaty se svět nezboří. I když jsou od Alexandera McQueena. Netrapte se věcmi, které zrovna mít nemůžete. Spíš si užívejte ty, které máte. Prohledejte skříň a uvidíte, že najdete spoustu pokladů, na které jste dávno zapomněli. Navíc to bude zábava.

RAK

Dnes vám slova scházet nebudou. Ani dobré nápady. Stačí se rozmyslet, který z nich zrovna chcete sdílet se světem, otevřít pusu a věřit, že dokonalá věta plná vtipu a moudrosti prostě vyjde. A uvidíte, že to tak bude. Jen trochu věřte svým možná skrytým schopnostem!

LEV

Normálně jste ti, co trvají na věcech, které jsou extravagantní, hravé a zajímavé. Dnes budete spíš hlasem praktičnosti a racionality. A ani to není občas na škodu. Díky jednoduchým věcem totiž budete schopni vše zvládnout s přehledem a rychle. To znamená víc času na nákupy!

PANNA

Obětujte se pro vyšší dobro. I když možná nebude příjemné schytat kritiku, je to jen malá cena za to, co získáte, když se na věc podíváte z větší perspektivy. Ostatní z týmu nebo party dobrý skutek po zásluze ocení a vy získáte spojence do nepohody.

VÁHY

Nevyhazujte celý šatník, když vám jedny džíny přestanou sedět. Dnes si velmi pravděpodobně uvědomíte, že všechny cíle pro rok 2018 asi naplnit nestihnete. To však neznamená nutnost úplné kapitulace. Zaměřte se na věci, které můžete udělat hned a splňte je!

ŠTÍR

Potřebujete trochu času jen pro sebe? To je v pořádku. Před tím, než svoje nepohodlí hodíte na ostatní a uděláte dramatickou scénu, to zkuste v klidu vyjádřit. Uvidíte, že schopnost pojmenovat své potřeby a promluvit si o nich udrží vztahy zdravé.