Horoskop

21. duben 2019

BERAN

Energie pouštět se do všech možných aktivit budete mít víc než dost. Komunikace bude vaší silnou zbraní, a když budete někoho chtít o něčem přesvědčit, pravděpodobně se vám to podaří. I ve vyjednáváních s partnery by se vám mělo vše klapnout. Také vám půjde spolupráce s ostatními, tak toho využijte.

BÝK

Dařit se vám bude hlavně v oblasti vztahů. Také věci skrze uspokojování smyslů byste si měli užívat plnými doušky. Možná dostanete novou nabídku a na vás bude, jak se rozhodnete. Domov by měl být příjemně propojen s klidem a k žádným velkým komplikacím by docházet nemělo. Jen si dejte pozor na to, jak se vyjadřujete.

BLÍŽENCI

Příliš neriskujte a raději se držte zpátky, a to hlavně ve svých požadavcích na okolí. Je možné, že se ve větší míře budete setkávat s porušováním dohod a pravidel, tak se nenechte příliš vyvést z míry. K řešení různých stávajících situací vám pomůže velmi dobře fungující rozum a schopnost prakticky a realisticky uvažovat

RAK

Štěstí vám bude přát, ale pozor, vy sami byste si mohli svými neuváženými řečmi zbytečně škodit. Dobře proto rozmýšlejte, do koho se pustíte, a nejednejte impulsivně a bezhlavě. Je možné, že se také budete setkávat s věcmi tajemnými a záhadnými. To bude podněcovat vaši fantazii a touhu dozvědět se víc.

LEV

Elánu a nadšení byste měli mít více než dost. Také touha se předvádět a získat pro sebe co nejvíce se u vás bude projevovat velmi zřetelně. Energie na zvládnutí toho, co si naplánujete budete mít více než dost. Jen pozor, na prostředky, kterých k tomu všemu budete používat. Můžete mít totiž sklony k milostným úletům.

PANNA

Váš den bude odpočinkový. Jestliže se setkáte s nějakým nedodržením dohod, neberte si to tolik a řekněte si, že to prostě patří k životu. Bude to pro vás ponaučení do budoucna. Komunikace je vaší silnou stránkou, a tak do této oblasti napřete veškeré iniciativy. Dařit by se vám mělo u opačného pohlaví.

VÁHY

Dnes vše zvládnete levou zadní, a to proto, že vždy budete znát příčinu i řešení. Energie by vám chybět neměla, naopak vám bude ještě zbývat na společenské vyžití a vše, co souvisí se zábavou. Je možné, že se dostanete do určitého tlaku. Potom bude dobré udělat určité kompromisy.

ŠTÍR

Štěstí by vám mělo být nakloněno a zřejmě vás čeká příjemný den. Zvláště pokud jste nezadaní a hledáte novou lásku. V této oblasti by se vám mělo dařit. Pokud jste ve vztahu spokojení, mělo by pro vás toto období být posilující a hlavně prohlubující v oblasti erotiky.

STŘELEC

Dnes sázejte na ověřené hodnoty a jistoty. Do ničeho zásadně nového se nepouštějte a všechno si třikrát rozmyslete a ověřte. Pokud se dostanete do nepříjemné situace, obrňte se trpělivostí a berte věci s nadhledem. Oblastí, kde byste měli zažívat radost a uspokojení, jsou společenské aktivity.

KOZOROH

Je možné, že něco rozdělaného dotáhnete do zdárného konce. Pokud plánujete přírůstek do rodiny, dnes se rozhodně pokoušejte o štěstí. Pokud máte velkou rodinu, se všemi budete vycházet nadmíru dobře. Pozorní a ostražití buďte na cestách.

VODNÁŘ

Pohyb a společenský ruch je to, co vás bude dnes nadmíru charakterizovat. Vaše touha po setkáních a poznáváním nového by měla být velmi silná. Díky těmto aktivitám je možné, že se setkáte s novými lidmi a obohatíte svůj život spoustou zážitků a dobrodružství. Dařit by se vám mělo v umělecké činnosti.

RYBY

Pokud se rozhodnete prezentovat sebe, své plány, záměry a přednosti, měli byste uspět. Lidé vám blízcí vaše počínání nejspíše velmi ocení a ještě vás podpoří. Možná také, že budete obdarováni nebo se dostanete k nějakému peněžnímu obnosu.