Horoskop

20. října 2018

LEV

Touha po něčem může být velmi silná. Hvězdy vás však dnes varují, abyste se nenechali zlákat na něco, co by vás mohlo v budoucnu velmi mrzet. Je jedno, jestli jde o nevěru nebo třeba luxusní šaty. Vše si pořádně promyslete a racionálně uvažte, jestli není lepší momentálně odolat.

PANNA

Jedna věc může stačit. Víme, že oblečení a bot není nikdy dost. Mnohdy však stačí jeden jediný kousek, který váš outfit posune na úroveň Vogue. A to stejné pro vás platí i v životě. Nemusíte dělat spoustu věcí, aby se váš život otočil. Zkuste začít s jednou a uvidíte.

VÁHY

Co bylo, to bylo. Je na čase opustit staré neshody a přinést si do života trochu smíření. Podle hvězd je na to dnes optimální příležitost. Proto zvedněte telefon a zkuste najít cestu zpátky k těm, kteří jsou pro vás důležití. I kdyby vás to mělo stát omluvu nebo odpuštění.

ŠTÍR

Někdy je potřeba se za sebe postavit, v některých případech je však lepší se stáhnout. Dnes se snažte najít hranici mezi konflikty, ve kterých se nesmíte vzdát a těmi, které vás jen zbytečně vyčerpávají. Ušetříte si tak nejeden stres.

STŘELEC

Normálně se ve společnosti kamarádek a žen obecně cítíte pohodlně a příjemně. Dnes vám však hvězdy přisuzují, že to právě nebude optimální prostředí. Můžete se totiž připravit na konflikty větší či menší, právě s něžným pohlavím. Ať už to bude neshoda o módě či mužích.

KOZOROH

Lehkovážnost je osvěžující. Dnes je však potřeba přidat na zodpovědnosti a ubrat na zábavě a užívání si. Posaďte se k účtům, ponořte se do práce a nevyhýbejte se závazkům. I když to nebude snadné, výsledky vašeho úsilí se brzy dostaví. Tak hurá do toho.

VODNÁŘ

Pracujete od rána do večera, snažíte se vše stihnout, ale nebylo by od věci si občas trochu i užít. Zaklapněte počítač a vyměňte přesčasy za dechberoucí lodičky od Gucciho a luxusní šaty. Je čas si vyrazit za zábavou. Uvidíte, že si to maximálně užijete.

RYBY

Neseďte tiše v koutě! Vezměte si příklad z Baby z Hříšného tance a nebojte se dát najevo svůj názor. Hvězdy vám k tomu dodají odvahu. Zbytek už je na vás. Pokud si neřeknete o pomoc, povýšení nebo neřeknete, co si myslíte o chystaném projektu, nikdo vás nemůže vyslyšet.

BERAN

Dnes se ve vás probudí vaše kreativní stránka. Pusťte se do zkrášlování vašeho pracovního místa, experimentujte s make-upem nebo se vydejte na nákup látek pro vaše nové šicí projekty. Nemusíte se bát žádných zádrhelů nebo nedostatku inspirace. Naopak, výsledek vás pozitivně překvapí.

BÝK

S elánem se pusťte do práce. Pokud se chcete v práci posunout o kus dál, je potřeba se do toho pořádně opřít. Sepište si seznam aktuálních úkolů a nebojte se přihodit i nějakou iniciativu navíc. Možná se vám nechce, ale čím lepší pracovní pozice, tím více příležitostí na nákupní horečky!

BLÍŽENCI

Snažíte se věnovat všem rovným dílem. Bohužel se vám to poslední dobou nedaří a ve výsledku mají všichni pocit, že na ně nemáte nikdy čas. Zkuste si udělat systém, díky kterému budete trávit své volné chvíle s těmi, se kterými chcete, ale nebudete pořád pospíchat.

RAK

Více rukou, více úspěchů. To pro vás dnes platí obzvlášť. Udělá vám dobře, pokud se obklopíte lidmi, kteří vám s úkoly pomohou a společně se posunete o kus dál. Je jedno, jestli v práci nebo s kamarádkami. Společné úsilí vás stmelí a přinese nové nápady.