Horoskop

2. září 2018

LEV

Tvrdohlavost je sice někdy užitečná, dnes bude ale značně obtěžovat vaše kolegy a přátele. Snažte se je řádně vyslechnout a vzít v potaz i jejich návrhy na vánoční večírek (ano, už teď!). Společně snadno objevíte řešení, které nadchne všechny. Dobrá zpráva je, že výběr vašeho outfitu je jen na vás.

PANNA

Láska je mocná čarodějka a dnes vám pořádně zamotá hlavu. Připravte se, že soustředit se bude těžší než doběhnout metro na jehlách od Jimmy Choo. Všechny vaše myšlenky se budou upínat k vašemu milému. O své zamilovanosti však raději nevyprávějte prodavačce v butiku, ale honem volejte kamarádce!

VÁHY

Dnes vás nic nezastaví. I když to u vás není obvyklé, pokud se pro něco dnes rozhodnete, nic váš názor nezlomí. Jestli objevíte nové balerínky, do kterých se na první pohled zamilujete, už nemusíte dál přemýšlet. Prostě si je kupte a noste s radostí. 

ŠTÍR

I když už máte svou vysněnou práci, partnera i šaty, které vám maximálně sedí, dnes přemýšlíte, jestli jinde, s jiným nebudete šťastnější. Užívejte si štěstí, které máte. Místo hledání spíš pracujte na zlepšení aktuální situace. S partnerem můžete lépe komunikovat, šaty vylepšit šik kabelkou.

STŘELEC

Pro vaše blízké jste jistota, za kterou si mohou přijít o radu. I když vás dnes čeká náročný a hektický den, pokud to vaše kamarádka, sestra nebo někdo blízký bude potřebovat, buďte tu pro ně. Odložte své mnohdy drobné starosti na stranu a nabídněte vřelé objetí i pochopení.

KOZOROH

Vaše druhé jméno je Šéfův oblíbenec. V tom nejlepším slova smyslu! Vaše dnešní pracovní morálka je na maximu a napadají vás samé výborné nápady. A ani jinak neoblíbená práce v týmu vám dnes nedělá problém. Odměňte se proto něčím hezkým nebo příjemným. Třeba novou manikúrou!

VODNÁŘ

Opatrnosti není nazbyt. Obzvlášť dnes. Čeká vás totiž poměrně náročný den a díky konstelaci hvězd máte tendenci věci moc nedomýšlet. Dejte si pozor už při vybírání outfitu. Hrozí vám totiž módní faux-pas. Proto raději zůstaňte u osvědčené klasiky a nevrhejte se do všeho po hlavě.

RYBY

Snažíte se všechno dělat správně, ale i tak se dnes nemůžete zbavit frustrace. Slušnost je sice hezká vlastnost, nezapomínejte však na to, že je to váš život. Kupte si kabelku, po které už nějakou dobu toužíte. Zkrátka začněte život žít tak, jak chcete vy.

BERAN

Dnes nechte peněženku raději schovanou v kabelce! I když trocha nakupování nikdy neuškodí, dnes se držte raději dál od lákavých výloh a obchodních center. Malá terapie nakupováním by se totiž velmi rychle mohla vymknout kontrole. Raději si vyjděte s kamarádkou a požádejte ji, ať vás pohlídá. 

BÝK

Dnes se ke slovu dostane váš vnitřní hlas. Můžete si během tohoto dne pořádně utřídit myšlenky a promyslet si, co chcete dělat dál. Určitě vám prospěje i jóga s meditací nebo procházka parkem. Vyhněte se přelidněným a hlučným místům. Plynný tok myšlenek podpoří pohodlné šaty.

BLÍŽENCI

Zdravý vzhled je lepší než jakýkoliv moderní doplněk. Dnes zapomeňte na všechno okolo a věnujte se svému tělu. Pořádně vyčistěte pleť, které horké léto neudělalo dobře, zajděte do sauny a pořádně se vyspěte. Uvidíte, že pak budete vypadat skvěle i v teplákové soupravě.

RAK

Dnes je den ideální na cestování. I když to původně nebylo v plánu, vesmír si pro Raky stvořil den, který je na cestování a dobrodružství jako dělaný. Nemusíte ani daleko. Mnohdy stačí jen vyjet za město a můžete směle objevovat. Pobavíte se a na zážitky budete vzpomínat ještě za rok!