Horoskop

2. prosinec 2018

STŘELEC

Šlápněte na plyn a nenechte se zastavit, dokud nebude velký úkol za vámi. Vynechte oblíbené kávy s kolegyněmi i čas, který strávíte všelijakou prokrastinací. Na vše ostatní bude čas, až odevzdáte své úkoly. Uvidíte, že zvládnete povinnosti i zábavu. 

KOZOROH

Neradujte se z nových šatů od Diora, dokud je skutečně nemáte na sobě. Dnes vás totiž podle hvězd čeká velké zklamání, které vás zastihne nečekaně. Zkuste ale na takové nepříjemnosti vidět i pozitiva. Možná vás totiž ochrání od nevýhodné investice či budoucího smutku.

VODNÁŘ

Setkání s přítelem z minulosti vám rozjasní den. Je na čase zavzpomínat na doby, které už jsou dávno pryč. Pokuste se najít kontakt na někoho, s kým vám bylo vždy dobře. Dnes je totiž podle hvězd ideální den na obnovení pout. Co takhle si zajít na skleničku?

RYBY

Nehádejte se kvůli malichernostem. Jsou věci, které jednoduše nemůžete přejít. Dnes však hrozí, že konflikt mezi vámi a někým blízkým vznikne kvůli něčemu naprosto zbytečnému, třeba vtipu či nejapné poznámce. A byla by škoda si hádkami kazit jinak veskrze příjemný den. 

BERAN

Dnes hvězdy přímo volají po upřímnosti ve věci vašich snů. Je tedy na místě se zamyslet, po čem skutečně toužíte a co od života chcete. Je to nová kabelka od Chanelu či pomoc celému světu? To je jen na vás. Důležité je se zaměřit na budoucnost a neopakovat chyby z minulosti.

BÝK

Ani vám by dnes neuškodila trocha pomoci od přátel. I přesto, že obvykle si spíše hledíte svého a razíte solitérský přístup. Dnes se však může stát, že budete s rozumem v koncích. Nestyďte se požádat o dobrou radu či asistenci při plnění úkolů. Od toho přece přátele máte.

BLÍŽENCI

Vítejte v říši divů, Blíženci. Dnešní seskupení hvězd napovídá, že vaše představivost pojede na plné obrátky a stát se může doslova cokoliv. To pomůže zejména vaší kreativitě. Dejte si však pozor, aby vás představa něčeho skvělého nezavedla do světa malérů.

RAK

Někdy to ve vztazích klape a někdy zase ne. Dnes očekávejte spíše tu druhou možnost. A to i v tom případě, že až doteď se vám nepříjemnosti vyhýbaly. Může se stát, že s partnerem narazíte na téma, které vyvolá hádku. Případně ani nebudete mít chuť se vidět. To je v pořádku. Zítra se vše srovná.

LEV

Hlavou se vám místo vánočních dárků honí nápady na cestování a místo o nových botách sníte o výletech. Dopřejte si odpoledne plné toulání se po městě, nebo se vydejte někam dál a zůstaňte přes noc. Nenechte se svazovat ničím a načerpejte nové nápady i energii a chuť.

PANNA

Vyhýbáním se povinnostem nic nezískáte. Jsou dny, třeba jako tento, kdy se vám nechce nic, jen ležet, odpočívat a relaxovat. Termíny jsou však neúprosné. Dodejte si motivaci nějakou odměnou za včas odvedenou práci. Například nákupy s kamarádkou či wellness.

VÁHY

Jeden den máte pocit, že věci už nemohou být lepší a vzápětí se vše zničí. Bohužel právě takový den můžete dnes očekávat. Neztrácejte však naději i víru v lepší zítřky. Vytrvejte v boji a brzy se usměje štěstí i na vás. Můžete si ale zlepšit náladu něčím příjemným.

ŠTÍR

Povzneste se nad zlé jazyky. Dnes se k vám dostanou zprávy o tom, že někdo vám vaše štěstí a spokojenost příliš nepřeje. Reagovat stejným tónem by však nebylo příliš moudré. Vzpomeňte si na Michelle Obamovou a její slavný výrok: "Když se ostatní snižují, my rosteme."