Horoskop

2. listopadu 2018

LEV

Do cesty se vám připlete zdánlivě neodmítnutelný nápad. Než se ale do realizace pustíte s plnou vervou, pořádně si vše promyslete a zvažte možná rizika. Obzvlášť vám mohou zavařit malé detaily, které je snadné přehlédnout. I takové drobnosti skrývají velká nebezpečí.

PANNA

Dnes je čas na snění. Nepleťte si hlavu starostmi, zda je něco realistické nebo ne a popusťte uzdu fantazii. Možné je totiž vše. Stačí najít způsob. Ať už sníte o kabelce od Chanelu nebo kariéře v módní branži. Sny vám možná ukážou způsob, jak si je vyplnit.

VÁHY

Nové je skvělé a osvěžující. A vy dnes budete takovými inovativními nápady jen hýřit. Vaše originalita překvapí kolegy i nadřízené a sklidíte za ní obdiv. Nebojte se odvázat a přemýšlet ve velkém měřítku. Vaše okolí vás podpoří a pomůže jak jen to bude možné. A vy budete za hvězdu. Skvělé, že?

ŠTÍR

Je čas si dát trochu oddych. Víte, co se říká - všeho moc škodí. A občas je potřeba prostor i mezi nejlepšími kamarádkami či partnery. Obzvlášť, pokud jste si blíž než siamská dvojčata. Raději si naordinujte krátkodobou pauzu a odpočiňte si od sebe. Vyhnete se konfliktům a ponorce.

STŘELEC

Vaše emoce neschová ani sebetlustší kabát od Burberry. Nevyčítejte si to a v rámci mezí normálnosti si dovolte se projevit. Klidně svému drahému napište zamilovaný dopis nebo si nepotlačujte slzy, v případě, že je vám smutno. Tento přístup vás osvobodí a zbaví nátlaku.

KOZOROH

V dnešní den se vám povede dojít ke smíru s důležitou ženou ve vašem životě. Možná půjde o vaši matku, sestru nebo kamarádku. Po dlouhém dramatickém konfliktu se konečně podíváte na věc i z jiné perspektivy a konečně se vzájemně pochopíte. Oslavte to!

VODNÁŘ

Nezapadněte do vyjetých kolejí. I když nikdo nepopírá nadčasovost džín a podpatků, neznamená to, že nemůžete čas od času věci trochu osvěžit. Zkuste proto dnešní den zasvětit drobným porušováním rituálů a pravidel. Možná objevíte něco výjimečně skvělého, co by vám jinak uteklo.

RYBY

Nezapomeňte vyvážit náročný pracovní den odpovídajícím množstvím zábavy a odpočinku. Život není jen o kariéře a neustálém honění se za úspěchem. Nezapomínejte proto také na zážitky a pobavení. Svolejte třeba na dnešek urgentní setkání party kamarádek a vyrazte na mejdan.

BERAN

Připravit, pozor, teď! Dnes se ve vás probudí vaše ambice a posunou vás blíž ke splnění pracovních i životních cílů. Nečekejte však, že vysněná nabídka (nebo kabelka?) vám přilétnou jen tak do klína. Zamyslete se proto a udělejte vše, co bude ve vašich silách. Odměna na sebe nenechá dlouho čekat.

BÝK

Dnes se budete cítit rozptýleně a úplně mimo. Pomoc však najdete mezi těmi, od kterých to možná ani neočekáváte. Dostane se vám dobré rady či výpomoci. Nebojte se proto dát najevo, že o ni stojíte a hlavně, že si jí vážíte. Zlepšíte tím den sobě i někomu dalšímu.

BLÍŽENCI

Je čas se vrátit do minulosti. Retro nikdy nevyjde z módy. A dnes je pro vás ideální den na to, dohnat resty s přáteli z minulosti. Pokuste se obnovit kontakt s těmi, po kterých se vám už nějakou dobu stýská. Ideálně si na ně udělejte čas a vše dožeňte.

RAK

Zlehka a nezávazně vám dnes neprojde. Pokud jste ve vztahu, váš partner nebude nadšený z pozice platonické lásky. Sedněte si a zkuste si popovídat o vašich plánech do budoucna. V případě, že jste zatím single, zamyslete se nad svou randící strategií. Možná je na čase vyzkoušet něco nového.