Horoskop

2. leden 2019


STŘELEC

Dnes můžete očekávat vcelku běžný den. Občas se sice objeví nějaká menší krize, ale nic, s čím byste si nedokázali poradit. Rozhodujte se dnes spíše podle logiky a faktů. Díky tomu se snadno zorientujete, i když do hry vstoupí emoce. Navíc váš styl dnes bude nepřekonatelný.

KOZOROH

Vybudujte si síť kontaktů. Dnešní den bude o seznamování. Vydejte se do společnosti a místo klábosení se starými známými u baru se vydejte do neznáma. Uvidíte, že v budoucnu se vám tyto cenné kontakty mohou maximálně hodit. Bez vysokých podpatků (třeba od Blahnika) to dnes nepůjde!

VODNÁŘ

Nechte zářit vnitřní krásu. Ukažte lidem svou osobnost. Dnes je dobrá chvíle na to odhodit silnou masku a dovolit, aby i ostatní ve vaší blízkosti viděli, kdo skutečně jste. Nebojte se ukázat i své slabé stránky. Díky tomu pocítíte novou úroveň blízkosti.

RYBY

Vyhrocené emoce patří do umění, ale ne do práce. Dnes se může stát, že budete reagovat přehnaně emotivně, i když k tomu nebude zásadní důvod. Zkuste si vzpomenout na fakta a zaměřit se při komunikaci pouze na ověřené informace. Hrozí totiž, že řeknete něco, čeho budete později litovat.

BERAN

Dnes pro vás bude složité odvrátit myšlenky od věcí, které vás drží zpátky. Nebraňte se jim a místo toho zkuste přijít s plánem, jak se přítěže zbavit. Můžete se třeba pustit do vyklízení šatníku a začít další kapitolu s novým stylingem. Zbavte se zkrátka všeho, co vám nevyhovuje.

BÝK

Dnes se budete cítit inspirovaně a připraveni do akce. Nápady, které už nějakou dobu nosíte v hlavě, dozrály do fáze, že je chcete realizovat. Pusťte se do toho. Očekávejte, že vám dnes půjde práce hezky od ruky. Pokud vás zadrží strach, vzpomeňte si, že každá změna vyžaduje hodně odvahy!

BLÍŽENCI

Je důležité naslouchat. Může být složité zorientovat se v tom všem, co slyšíte od ostatních. Ale to neznamená, že nemáte vnímat vůbec. I když to možná nebude hezké, kritika vám může pomoci vidět věci z jiného úhlu pohledu. A to je vždy přínosné.

RAK

Ve vašem srdci je speciální místo, ve kterém schováváte nostalgické vzpomínky. Ale stejně jako kabelka i vzpomínky mají omezenou kapacitu. Dnes je skvělá příležitost se pustit do třídění. Bývalé lásky, zapomenuté sny a přesvědčení, které už neplatí. Nechte je jít.

LEV

Novoroční čas je skvělá chvíle na odpuštění. Hvězdy vám dnes radí, abyste se zamysleli, zda se nad vaší hlavou nevznáší nějaký nedořešený konflikt či křivda. I když si to možná nepřipouštíte, určitě vám taková zátěž nepomáhá. Dnešní den zasvěťte hledání cesty zpátky.

PANNA

Dnešní den bude spíš z těch horších. Pokud se cítíte pod psa, nemusíte na to být sami. Zavolejte kamarádce, dejte si svařené víno či se vydejte po nákupech. Možná vám náladu zlepší nová kabelka Fendi. Možná pomůže dobrá společnost někoho, kdo vám naslouchá.

VÁHY

Už delší dobu se koušete do jazyka, abyste nezačali mluvit o tématu, o kterém víte, že vzbudí kontroverzi. Mít strach je v pořádku. Hvězdy vás dnes však povzbuzují, abyste se jím nenechali ovlivnit. Řekněte, co máte na srdci. Dodá vám to pocit svobody a vnitřní síly.

ŠTÍR

Je čas na změnu. Konečně máte příležitost se zbavit zbytečného závaží a udělat velký pokrok. Je dost možné, že tato šance přijde až v pozdějších hodinách. Proto šetřete síly a snažte se dopoledne strávit spíš v klidu a pohodě.