Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Horoskop

2. květen 2019

tým VOGUE2. 5. 2019

BERAN

Čtvrtek pro vás bude velmi příjemný v oblasti lásky a erotiky. Výtečně vám bude fungovat komunikace, takže pokud budete chtít něčeho dosáhnout, mluvené slovo je skvělým nástrojem. Také budete mít dostatek příležitostí k flirtu a navazování příjemných vztahů.

BÝK

Výtečně by vám měly fungovat věci spojené s výdělky. Máte skvělé podmínky a akce ve správný čas a na správném místě budou přinášet úspěch. Spoléhejte se především na svůj vlastní úsudek a nenechte se zviklat případnými negativisty. Pracovně byste měli být úspěšní, a to hlavně pokud se zaměříte na konkrétní cíl.

BLÍŽENCI

Počátek měsíce lásky by pro vás měl být velmi příjemný právě v oblasti vztahů i profese. Možná se obě oblasti u vás právě nyní propojí. O romantiku pak nebude nouze, takže si toto období náležitě užijte. Energie byste měli mít dost a veškeré sportovní aktivity nebo činnosti zaměřené na zlepšení kondice se vám určitě v budoucnu zúročí. 

RAK

V tomto období to zřejmě moc jednoduché mít nebudete. Pravděpodobně prožíváte zvýšenou citlivost na dění kolem sebe, a to ve všech oblastech. Jinými slovy, mohli byste být přecitlivělí a následně jednat podrážděně. Ve vztazích můžete procházet nevědomými procesy, takže se můžou věci dít a vy ani nebudete vědět proč. 

LEV

Pokud jste v situaci, že potřebujete spřízněnou duši nebo lásku, hledejte v oblasti přátel a známých lidí. Je možné, že najdete. Ti zadaní by si naopak na možná přátelská setkání měli dát pozor ve smyslu flirtů a úletů. Mějte své emoce a rozum pod kontrolou, i když vás někdo může hodně přitahovat. Vše náležitě promýšlejte.

PANNA

Potřeba získávat nové informace a dovednosti bude u vás v tomto období velmi intenzivní. Nebraňte se tomu a jděte do akcí. Hvězdy vám budou přát a ještě budete mít možnost mnohé se dozvědět a začlenit to tak do svého života. Hlavně v kariéře by se vám měly nové poznatky hodit. Pozor však, není všechno zlato, co se třpytí.

VÁHY

Pravidla a disciplína musejí být vaším postojem, pokud budete chtít projít tímto obdobím bez nepříjemností. Budou vyžadovány ve všech oblastech vašeho bytí. Nenechávejte nic náhodě a vše si dopředu ověřte a prověřte. Nebudete si moci dovolit ani malé pochybení, vše se vám bude úročit vzápětí.

ŠTÍR

Energie a chutě do všech možných činností byste měli mít přebytek. S tím však hrozí možnost sebepřetěžování a zároveň vědomé poškozování zdraví. Takže pohyb, sportovní a jiné aktivity ano, ale v rozumné míře. Tělo a duše budou také potřebovat čas klidu, odpočinku a relaxace. 

STŘELEC

Dařit by se vám mělo doma a při rodinných činnostech. Chuť do něčeho nového by vám chybět neměla a život by se vám měl zdát úžasný. To vše díky vašemu nevyčerpatelnému optimismu. Pozor jen v oblasti vztahů na možné úlety a nevěry. Zaměřujte své myšlenky, pocity a činy na své cíle a podaří se vám jich dosáhnout.

KOZOROH

Ve zvýšené míře vás mohou potkávat události a lidé z minulosti. Tato setkání můžou mít až vyhrocený charakter. Charisma budete mít velké, a to k vám může přitahovat i situace ne příliš v souladu s partnerskými dohodami. Konat tak můžete v rozporu se svou vnitřní moudrostí. Pozor na sklony k necitlivosti.

VODNÁŘ

U vás nyní bude zapotřebí více odpočinku a relaxace. Pokud můžete, vyjeďte načerpat energii mimo domov. Ve vztazích by se nic zásadního dít nemělo, v druhé polovině měsíce byste se mohli dočkat nějaké pozitivní změny. Přízeň můžete očekávat ve financích.

RYBY

Projevovat se u vás mohou sklony k sebestřednosti. Pokud budete mít nutkání něco udělat, půjdete do toho bez ohledu na to, co říkají druzí. Když to bude s vámi v souladu, nemůžete se mýlit. Komunikace v tomto období nebude vaší silnou stránkou, tak než něco zásadního řeknete, dobře si to promyslete.