Horoskop

2. duben 2019

BERAN

Pravděpodobně budete pociťovat velkou sílu a nárůst energie. Na ostatní můžete působit až sebestředným dojmem. Jestliže se vydáte někam na cesty, mělo by vše proběhnout v pohodě. Zejména ve vyjednáváních by se vám mělo dařit. Také ve společnosti budete zářit.

BÝK

Finančně byste na tom měli být dobře, tak neváhejte s nákupy. Pokud budete chtít něco prosadit, neměli byste s tím mít problém. Přesvědčivost a schopnost úderné komunikace vám chybět nebude. Dít se vám mohou až osudové události, s kořeny v dávné minulosti.

BLÍŽENCI

Možná se dostanete pod tlak nejrůznějších událostí. A nejspíš bude pro vás dost těžké se v tom všem orientovat. Dobré pak bude zachovávat si odstup a nadhled a respektovat pravidlo, že vše jednou pomine. Nevěřte všemu, co vám kdo bude říkat, může za tím být zištnost či vypočítavost partnera.

RAK

Je možné, že potkáte někoho velmi zajímavého a přitažlivého. Ovládat vás tak mohou emoce, kdy se budete chtít o to, co prožíváte, podělit. Dejte si však pozor, ať nevyzradíte i to, co nechcete. Někdo by toho mohl zneužít.

LEV

Váš den by měl být radostný a příjemný. Pociťovat budete optimismus i chuť poprat se s problémy, které se kolem vás objeví. Budete ochotni a také schopni ostatním s čímkoli pomoci. Pokud se pak do něčeho pustíte, neměli byste mít problém s realizací.

PANNA

Mělo by se vám dařit vymýšlet nové projekty. Nápadů a inspirací byste měli mít nepřeberně. Ne všechny budou použitelné, ovšem ty, které budou, mohou mít opravdu široký dopad. Buďte tedy ve střehu a nepodceňujte nic, co by vás mohlo oslovit. 

VÁHY

Možné překážky a komplikace vás postaví do situace, kdy se budete muset pro něco rozhodnout. Odkládáním se nic nevyřeší, jen se věci ještě zkomplikují. Jestli si nebudete s něčím jisti, nebojte se zeptat. Ostatně každý ví, že nikdo učený z nebe nespadl, a platí to i pro vás. Držet by se vás mělo štěstí.

ŠTÍR

Charakterizovat vás bude velká citlivost a vnímavost. Vše, co se kolem vás bude dít, budete velmi intenzivně prožívat. A nemusí to být mnohdy příjemné. Snažte se nebýt v kontaktu s negacemi. Nepouštějte se do žádného riskantního projektu a nechte si čas na rozmyšlenou.

STŘELEC

Chovejte se tak, jak byste chtěli, aby se chovali ostatní k vám. Pozor si pak dávejte na svou pověstnou přímost. Někoho by mohla bolet. Jinak by vám hvězdy měly přát. Na co zaměříte svou pozornost, tam se vám bude dařit. Pokud se soustředíte na zábavu a odpočinek, tak i tam budete úspěšní.

KOZOROH

Držte pevně v rukách to, co jste získali. Je možné, že někdo by si na něco, co patří vám, mohl dělat nároky. Oporu byste měli nacházet v prostředí vlastního doma. Možná to ovšem budete muset být vy, kdo se tou oporou pro ostatní bude muset stát. 

VODNÁŘ

Dobře zvažte všechna pro a proti, pokud budete chtít něco měnit. Do zbytečných rizik se každopádně nepouštějte. Není na to ta správná doba. Pokud už o nějaké změně vážně uvažujete, zkuste se poradit s někým, komu věříte a o kom víte, že stojí nohama pevně na zemi.

RYBY

Úspěšní byste měli být při kontaktu s opačným pohlavím. Pokud máte v plánu jít s někým do hlubšího vztahu, jděte do akce. Skvěle by vám pak mělo být někde v jarní přírodě a na místech, která symbolizují romantiku.
Ve spolupráci s profesionálním astrologem Milanem Gelnarem