Horoskop

19. září 2018

LEV

Ke slovu se hlásí vaše kritická stránka. Občas se stane, že něco vypadá nádherně a dokonale. Když se na celou věc podíváte ještě jednou, zjistíte, že ty padnoucí šaty vám dělají nepřirozenou siluetu a že modrá není vaše barva. To je v pořádku, jen hledejte rozumnou míru kritiky.

PANNA

Vaše mysl bude dnes trochu v oblacích. Celé dopoledne prosníte nad luxusními botami z poslední kolekce Saint Laurent. Pokud si je momentálně nemůžete koupit, nevadí. Zkuste se ale držet mentálně spíš při zemi a výšku reprezentovat třeba elegantními vysokými podpatky.

VÁHY

Dnes bude vše hladké jako satén. Ať už se pustíte do čehokoliv, nemusíte se obávat žádných zádrhelů a komplikací. Navíc jsou vaše vztahy s přáteli i kolegy vřelé a upřímné. Užívejte si to a svoje okolí patřičně oceňujte za jejich podporu. Kamarádky třeba ocení dámskou jízdu.

ŠTÍR

Dnešní den bude po pracovní stránce trochu bouřlivý. Čekají vás neočekávané změny, díky kterým budete mít pocit nejistoty a strachu. Nedovolte, aby strach ovlivnil vaše jednání. Raději vyčkejte, co vám změny přinesou. Dost možná si totiž výrazně polepšíte!

STŘELEC

Vaše kreativní stránka je dnes výraznější obvykle. Pokud už nějakou dobu toužíte po novém uměleckém projektu, na kterém byste se mohli vyřádit, dnes je ten správný den. Nebo se začněte učit novou dovednost. Třeba můžete oprášit foťák a vyrazit do města fotit módu v ulicích.

KOZOROH

Pochvala, která se k vám dnes donese, vám rozzáří celé dopoledne. Bude však snadné nechat se unést mírou obdivu, které vás zavalí. Pokud však dovolíte, aby vám úspěch stoupne do hlavy, mohl by rychle skončit. Nezapomeňte proto na pokoru a vděčnost. Ty vám budou slušet více.

VODNÁŘ

Dnes se vám ozve někdo z minulosti, na koho v poslední době často vzpomínáte. Možná kamarádka ze školní lavice nebo dávná letní láska. Tak jako využíjte tento opětovný kontakt a zajděte si třeba na večeři. Zavzpomínáte a možná se z toho vyvine něco hezkého.

RYBY

Myslíte, že láska na první pohled neexistuje? Tak to se dnes přesvědčíte o opaku! Možná zažijete zpomalenou scénu jako z romantických filmů nebo se okamžitě zamilujete do nového kašmírového svetru z výlohy. Určitě ale dlouho neotálejte, i když se to nezdá, příležitost by vám mohla utéct.

BERAN

Z obyčejné kávy nebo večírku, na který jdete spíš z povinnosti, se může vyklubat něco velmi zajímavého. Podle hvězd vám totiž dnes nejen půjde společenská konverzace, ale také z ní můžete kromě zábavy získat i zajímavou pracovní nabídku. Vytáhněte koktejlky a užijte si!

BÝK

Říká se, že náš domov zrcadlí naši mysl. Pokud tedy už nějakou dobu toužíte po vnitřním klidu, možná je na čase zaměřit se i na váš byt. Prospěje vám očista šatníku i celého prostoru. Nechte si doma jen věci, které skutečně využíváte, nebo vám dělají velkou radost.

BLÍŽENCI

V poslední době vás často pohltí pocit osamění nebo stesk. Pokud máte možnost, pořiďte si třeba mazlíčka. Ten vám pomůže vykouzlit na tváři úsměv. V případě, že by na zvířecího společníka nebylo moc času, můžete jít třeba vyvenčit psy z místního útulku.

RAK

Možná vám některé věci neustále vrtají hlavou. Dnes je dobrý čas se k nim postavit čelem a zkusit vymyslet řešení. I přesto, že se situace zdá jako bezvýchodná, hvězdy vám dnes pomohou najít nejrůznější kreativní řešení. Pomůže i pohled někoho nezaujatého.