Horoskop

19. listopad 2018


ŠTÍR

Dnešní den se nese ve znamení dlouhých, ale přínosných konverzací. Ať už s business partnerem nebo někým, koho už nějakou dobu obdivujete. Rozhodně však stojí za to investovat do kontaktu s ostatními váš čas. Bohatě se vám vyplatí. Možná dokonce dostanete zajímavou nabídku.

STŘELEC

Dnešní den je ve znamení nastavení priorit a cílů. Možná máte v plánu lehčí den plný odpočinku a relaxu. Nebylo by ale moudré ignorovat důležité pracovní e-maily. Raději se zkuste zaměřit na práci a do polední pauzy si naplánujte krátkou masáž. Tak splníte své povinnosti i radosti.

KOZOROH

Pozor na pusu. Nemusíte se bát, že by vám den zničila rozmazaná rtěnka. Hrozí však, že v zápalu vášně ze sebe vychrlíte něco, co by zásadně narušilo vztahy s kamarádkou, partnerem či někým z rodiny. Raději se běžte projít či uklidnit nákupem nových bot.

VODNÁŘ

Dnešní den může všechno změnit. V životě jsou události, které rázem obrátí váš život vzhůru nohama. Nebo rovnou celé dny. Osudové. A jeden takový vás dnes zaručeně čeká. Jestli bude výsledek pozitivní, nebo negativní, to se teprve uvidí. Jisté však je, že dojde ke změně.

RYBY

Být ve skupině starých přátel jediný nováček může být velmi náročné. Dnes vám však hvězdy pomohou překonat tyto bariéry, člověk za člověkem. Než se nadějete, budete součást party. Tak se nebojte a vydejte se poznávat své nové přátele. Pobavíte se.

BERAN

Nesuďte ostatní podle sebe. Tudy cesta rozhodně nevede. Dnes vás hvězdy varují před tím, abyste posuzovali věci podle toho, jestli je vy sami máte rádi či ne. Pokud to dovolíte, hrozí, že ztratíte cenného přítele. Povzneste se a vnímejte věci s odstupem.

BÝK

Když se člověk podívá z okna ven, na velké radosti to úplně nevypadá. Není proto divu, že vás dnes dostihne klasická podzimní deprese. Nebojte se, brzy se jí zase zbavíte. Dnes je ale jediná možnost zavolat kamarádce do nepohody a vydat se na nákupy. 

BLÍŽENCI

V poslední době klidné vody vašich sociálních kruhů rozvířilo několik změn. Rozchod sem, nevěra a zrada támhle. To vás právem trochu zmátlo. Máte podezření, že ani k vám nejsou všichni upřímní. Nezapomeňte, že praví přátelé by k vám měli být upřímní. 

RAK

Někdy, když už jste na dosah cíle, vás přepadne strach z příliš velkého úspěchu a mnoho pochybností. Třeba když si jdete koupit novou kabelku Louis Vuitton, už jste v Pařížské a na poslední chvíli zaváháte. Nedovolte, aby vám dnes strach stál v cestě a brzdil vás!

LEV

Hvězdy vám radí, abyste se dnes vyhnuli větším rozhodnutím. Konstelace planet totiž nehraje ve váš prospěch. Vynechte proto jakékoliv podepisování smluv, investice i velké životní změny. Dařit se vám bude při plnění úkolů, které vyžadují kreativitu a schopnost inovovat.

PANNA

Kam jste se to ztratili? Dnes vám hvězdy předpovídají, že se budete cítit unaveně a jako byste to ani nebyli vy. Čeká vás hodně přemítání a hodnocení uplynulého roku. Nebojujte proti tomu. Pokud je to možné, určitě neuškodí zůstat doma a užívat si klid i čas ve vlastním tempu.

VÁHY

Co na sobě máte rádi a co naopak ne? Uvědomění si sebe sama je podle hvězd vašim dnešním cílem. Díky tomu se vám bude lépe rozhodovat, třeba při nákupech. Navíc dost možná zjistíte, že toužíte po něčem, co už ve skutečnosti dávno máte. Na konci dne vás čeká něco nového, nepoznaného.