Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Horoskop

19. duben 2019

tým VOGUE19. 4. 2019

BERAN

Dnes vás zcela pohltí věci spojené s přízní opačného pohlaví. Hvězdy vám budou přát. Otázkou ovšem je, zda budou přát i v oblasti rozumové. Zde je naznačen spíše opak. I když se tedy zamilujete, snažte se neztrácet rozum.

BÝK

Na štěstí se raději nespoléhejte. Hvězdy naznačují, že spíše opak bude pravdou. Energii vám sice chybět nebude, otázkou ovšem je, zda ji budete investovat správným směrem. Raději své konání s někým konzultujte nebo zaměřte své aktivity směrem, kde víte, že nic nezkazíte. 

BLÍŽENCI

Zřejmě vás čeká docela dobrodružné období. Nápadů byste měli mít více než dost, chuti pouštět se do nejrůznějších aktivit taktéž. Dobrá zpráva pak je, že by se vám v tom mělo dařit. Těšit se můžete na možná milostná vzplanutí, stejně jako na zajímavé umělecké zážitky. Budete tak mít možnost využít přízně hvězd.

RAK

Je možné, že vás dnešek zastihne přecitlivělé, melancholické a možná i poněkud apatické. Životní energie by vám však naštěstí chybět neměla. Je tak pravděpodobné, že ji využijete pro sebe, abyste sami sebe potěšili a udělali si radost. Nenechte se otrávit tím, co se děj okolo, a udělejte sami sobě radost.

LEV

Pravděpodobně vás toto období zastihne v rozmarné náladě. Postavení hvězd ve vašem případě ukazuje, že nyní byste žádné závažnější problémy řešit neměli. Ba naopak, věnovat se ve zvýšené míře budete zábavě, sportu a všemu, co vás baví. Dobře uděláte, když toho využijete.

PANNA

Můžete pociťovat nedostatek energie, možná i nějaké zdravotní komplikace. Váš den tak bude takový neslaný nemastný. Pravděpodobně se ale nic zásadního nebude dít. Ideální tak bude nic nelámat přes koleno, ale soustředit se spíše na věci denního charakteru, kde vše znáte a nemusíte nad ničím moc přemýšlet.

VÁHY

Vás by se mělo držet štěstí. Počítat můžete s přízní opačného pohlaví, pravděpodobné jsou stavy příjemné zamilovanosti, ale také zvýšená míra setkávání se s krásou a uměním. Výtečně by vám pak měla fungovat intuice a citliví jedinci by mohli zažívat až mystické stavy. Bude tak dobré, když dáte na svou intuici.

ŠTÍR

Vaše smysly nyní zřejmě budou příjemně podrážděné a možná na opačné pohlaví až přecitlivěle reagující. Orientovat se ve zvýšené míře budete na věci materiálního, hmatatelného a měřitelného obsahu. Své emoce však dokážete držet na uzdě a vaše prožívání všeho bude spíše skryté.

STŘELEC

I když se moc komfortně nyní cítit nebudete, je pravděpodobné, že vydávat energii budete muset tak jako tak. Orientovat se budete především na své výdělečné aktivity. To proto, že se vaše výdaje mohou jevit větší, než s jakými jste počítali. Můžete se tak dostávat do nepříjemných komplikací.

KOZOROH

Vypadá to, že nyní moc energie mít nebudete. Můžete pociťovat určitou únavu, vyčerpanost a menší chuť do nějakých velkých fyzických aktivit. Nejspíš máte pocit, že si musíte odpočinout a dát trochu tělu pohov. Pokud tomu tak opravdu je, dělejte jen to nejnutnější.

VODNÁŘ

Je možné, že vás potkají nějaké vztahové trable nebo budete mít pocit, že vám nepřeje štěstí v lásce. To se však děje všem a často to bývá jen stav přechodný. Počítat tak můžete se zajímavými životními i pracovními zkušenostmi, skrze které lze pokročit k moudrosti. Případné výhodné nabídky neodmítejte a pokuste se je realizovat.

RYBY

Nynější postavení hvězd pro vás není příliš příznivé. Pokud byste měli něco očekávat, tak by to měly být nejspíš nějaké zkoušky, omezení či jiné ne moc příjemné záležitosti. Nic dramatického to však nebude. Období se tak bude vyznačovat spíše stagnací. Využijte toho k plánování nebo odpočinku.