Horoskop

18. září 2018

LEV

Karma je zdarma! A dnes se vám vrátí dobré skutky, které jste v poslední době sbíraly. Čeká vás totiž den, ve kterém budete několikrát potřebovat pomoct. A ta přijde i z neočekávaných směrů. I když vás čekají nesnáze, povede se vám je všechny s pomocí vyřešit.

PANNA

Přátele vás lákají na menší relaxační víkend. Nebojte se přijmout tuto příležitost, zabalte si šik a pohodlné oblečení a vydejte se za dobrodružstvím. Po pracovním zápřahu si trochu relaxace v dobré společnosti zasloužíte. Uvolněte se a starosti nechte doma!

VÁHY

Vaším dnešním spojencem je voda. Stejně jako voda budete překračovat překážky jakoby nic a stejně tak budete mít tendence rychle měnit svoje nálady. Z klidné chvilky se rázem stane bouřlivý moment. Nezapomeňte na hydrataci, pomůže vám udržet svěží vzhled!

ŠTÍR

Nechybí ve vašem životě kultura? Podle hvězd vás dnes budou obzvláště přitahovat kulturní zážitky všeho druhu. Možná získáte vytouženou inspiraci na výstavě umění nebo se příjemně odreagujete na zajímavém divadelním představení. Je to také příležitost oprášit hezké šaty a nastrojit se.

STŘELEC

Buďte otevření změně! Staré je sice dobré, ale někdy je prostě chvíle, kdy je třeba něco nebo všechno změnit. A ten moment je pro vás právě dnes. Zamyslete se, zda některé věci neděláte jen ze zvyku a pohodlnosti. Místo nich můžete vyzkoušet něco nového. Pravděpodobně objevíte něco výjimečného!

KOZOROH

Romantika se neodvratitelně blíží vaším směrem. Ke dnu plnému lásky vám hvězdy přidaly i vnitřní sexappeal, díky kterému vám nikdo neodolá. Pokud tento dar navíc doplníte třeba rudými šaty od Versace, budete jako bohyně. Možná právě dnes potkáte svou osudovou lásku.

VODNÁŘ

Vaše nálada bude dnes obecně poměrně dobrá. I když možná budete mít potřebu začít nahlížet na věci, které se kolem vás dějí, trochu realističtěji, než obvykle. Ani to vám však dnešní nastavení nepokazí. Odpoledne se však můžete setkat s nepříjemnou osobou, která vás mírně otráví.

RYBY

Emoční zátěž a stres v práci by vás dnes mohli trochu vyvést z míry. Pokud si nedáte pozor, přílišné nasazení by mohlo způsobit bolesti hlavy nebo jiné zdravotní potíže. Dbejte proto na pravidelné přestávky. Třeba si zajděte místo oběda na procházku. 

BERAN

Dnes se rozhodnete převrátit svůj život vzhůru nohama. Možná dáte výpověď v práci nebo si řeknete, že je na čase změnit bydlení. To je v pořádku. Po každém zásadnějším rozhodnutím může následovat trochu chaotičtější doba. Zkuste si udržet přehled v tom, co ještě musíte dělat a co už je hotové.

BÝK

Je na čase si přestat hrát a pořádně se pustit do práce. Hvězdy vám dnes k tomuto kroku dodají extra dávku energii a také vášně. Díky tomu nebudete mít problém se pustit do jakéhokoliv úkolu a hravě jej dokončit. Jen tak dál! Vaši kolegové tuto změnu jistě ocení.

BLÍŽENCI

Štěstí při vás dnes stojí a díky tomu máte šanci rozšířit svoje pracovní úspěchy. Navíc se vám pravděpodobně povede zlepšit i finanční situaci. Váš dnešní den bude plný pozitivních překvapení. Je dobrý nápad využít finance třeba na nákup hezkého šperku pro někoho, na kom vám záleží.

RAK

Dnes se vám do cesty nepřiplete černá kočka, ale někdo, kdo vám chce pomoct. Možná nečekaně získáte dobrou profesní radu nebo tip na zajímavý butik. Neodmítejte pomoc a raději ji s povděkem přijměte. I když ne všechny rady bývají nad zlato, dnešní rada vám může prospět.