Horoskop

18. únor 2019

KOZOROH

Dnes se vám bude dařit jak u nadřízených, tak i u spolupracovníků. Intuitivně budete vědět, kdy a co komu říci, co a jak udělat, aby to bylo ve váš prospěch. Je však možné, že přízeň nadřízených přinese závist kolegů. Nic si z toho nedělejte, nijak vás to ve vaší pozici neohrozí. 

VODNÁŘ

Zásadní stanoviska přesuňte na jindy. Budete mít až příliš sebestředné zaměření. Navíc je pravděpodobné, že se vznášíte všude možně jenom ne s pevnýma nohama na zemi. Řešíte-li partnerský vztah, platí totéž. Dneska raději nic neřešit, jenom sledovat!

RYBY

Připravte se na možné pracovní nesnáze. Nemělo by to však být nic vážného. Držte se pravidla, že hlavou zeď neprorazíte, a pokud je to jenom trochu možné, žádných zásadních diskuzí a rozhodnutí se neúčastněte. Raději se držte mimo ty, co mají jednoznačné a agresivní názory. Vy věci nejspíš budete vnímat jinak. 

BERAN

Dávejte si větší pozor na své zdraví a na nejrůznější vnější i vnitřní tlaky. Je dokonce možné, že se mohou objevit zažívací potíže. Možná jste to včera přehnali s jídlem a pitím. Jenže to ještě nemusí být zdaleka vše. Mohlo by dojít i partnerskou rozepři. Tak se držte zpátky! 

BÝK

Určitě dobře znáte pořekadlo, že hlavou zeď neprorazíš. To pro vás platí dnes dvojnásob. Trocha diplomacie a vstřícnosti vám opravdu neuškodí. Kromě toho, že zabráníte nepříjemné hádce, si také můžete udržet svůj klid a pohodu. Energie byste měli mít na rozdávání. Tak se ji snažte směrovat tím správným směrem. 

BLÍŽENCI

Hvězdy vám bohužel nejsou příliš nakloněny. Ti labilnější z vás pak mohou propadat melancholii nebo také panickým myšlenkám. Nic z toho pro vás a vaše zdraví není dobré. Očekávat můžete příchod nějakého nového zásadního poznání. Pokud pochopíte, můžete se těšit – měla by následovat příjemná změna.

RAK

Jak se zdá, dnes by vám to mělo skvěle myslet. Jestli jste náhodou zůstali doma a návštěvu přátel či jinou společnost zavrhli, udělejte si tu pravou domácí pohodu. Možná si neuvědomujete, že dusnou atmosféru obvykle vytváří vaše náladovost, tak se pokuste udržet si veselou mysl. 

LEV

Zažívat můžete poněkud bouřlivější emoce. Pokud vám na partnerovi či partnerce opravdu záleží, neodmítejte jim pomoc i za cenu toho, že něco svého budete muset obětovat. Brzy zjistíte, že se vám to vyplatí. A pokud ne, pak máte možnost si udělat obrázek o tom, co je kdo zač. Velkorysost by vám chybět neměla.

PANNA

Očekávat dnes můžete poněkud pomalejší myšlení. A možná také sklony k nerozumnému konání či mluvení. Více než při promýšlení nějakých záměrů či plánů se vám bude dařit při rutinních aktivitách, kde budete sami. Pokud se chystáte někomu něco vysvětlovat, volte krátké věty a srozumitelná slova.

VÁHY

Hledáte-li partnera pro společný život, pak to dnes nebude to pravé ořechové. Spíše než duchovní souznění se vám bude nabízet živočišnost a smyslnost. Může se vám tak snadno stát, že podlehnete lichotkám. Krátkodobě to může být příjemné a vzrušující. Nicméně do budoucna to tak úžasné být nemusí.

ŠTÍR

Jestli jste to minulý týden přehnali s nákupy a nevíte, jak to doma vysvětlit, nemusíte se dnes bát. Na vašem kontě by se mohla objevit nějaká neočekávaná finanční částka a i vaše výřečnost by měla být na skvělé úrovni. To vám spraví náladu a možná to bude chtít i oslavu. Co třeba nová kabelka?

STŘELEC

Budete to mít hodně náročné a cítit se můžete jako na skřipci. Hvězdy vám sice přejí, ale zároveň vytvářejí značný tlak. Ale na to byste měli být zvyklí a moc vadit by vám to nemělo. Jako vždy budete přirozeně optimističtí a připraveni jít do akcí. Co na tom, že výsledky nebudou vždy takové, jaké jste očekávali. Příště to může být lepší. 
Ve spolupráci s profesionálním astrologem Milanem Gelnarem.