Horoskop

18. prosinec 2018


STŘELEC

Dnes hvězdy nepodporují diplomacii za každou cenu. Nebojte se proto chovat mírně drze. Alespoň vás nikdo nepřeslechne. Konstruktivní kritiku však pro jistotu dnes nechte doma. I přes dobrý úmysl by to totiž zcela jistě nebylo přijato s povděkem.

KOZOROH

Pozor na nudu! Dnes nemůžete spoléhat na hvězdy, že rozvíří vaši každodenní rutinu. Naopak si pro vás připravily spíše obyčejný den bez vzruchů. Je to tedy jen na vás. Zatřeste každodenní rutinou a vyzkoušejte něco nového. Třeba si vezměte výrazný top či zkuste nové líčení.

VODNÁŘ

Tichá voda břehy mele. A právě nenápadné věci mohou dnes přinést nejedno překvapení. Nepřehlížejte je. To, že se někdo chová nejhlasitěji, neznamená, že je nutně nejlepší. Dejte šanci i menším návrhářům, tichým členům týmu i věcem, o kterých se toho moc neví.

RYBY

Jestli jste se chtěli stáhnout do ústraní a přečkat předvánoční shon v klidu a o samotě, zadržte! Dnešní den vás společensky naladí a budete mít potřebu obklopit se lidmi. Nezapomeňte, že vánoční večírky jsou perfektní příležitostí, jak se seznámit a získat cenné vazby.

BERAN

Dnes se vás hvězdy ptají, zda dokážete zvládnout pravdu, jenom pravdu a nic než pravdu. Nebudete mít totiž žádný problém říct každému věci na rovinu a bez příkras. Dokážete však ustát i svou vlastní medicínu? Pravda je sice osvěžující, ale někdy dost náročná.

BÝK

To, že vám některé věci už nějakou dobu procházejí, neznamená, že to je správné. A dnes hrozí, že nějaké vyhýbání se povinnostem už nebude možné. Postavte se svým potížím čelem a začněte je řešit ještě dřív, než začnou hořet. Díky tomu překonáte nejednu potíž.

BLÍŽENCI

Nikdy nebylo tak špatně, aby nemohlo být hůř. Nebojte se, žádná tragédie se dnes nekoná. Hvězdy vás však nabádají, abyste si zbytečně nestěžovali a užívali si i dny, které nejsou nejzářivější. Oceňujte malé radosti. Třeba příjemně teplou kávu nebo náhodný módní úlovek.

RAK

Prolomte své hranice a ničeho se nebojte! Pokud už nějakou dobu váháte nad extravagantním outfitem nebo odvážným výrokem, dnes vám hvězdy dávají zelenou. Seberte veškerou odvahu a odvažte se riskovat. Díky tomu se pobavíte a rozšíříte si obzory. 

LEV

Pod dnešní konstelací hvězd vás čeká dokonalý mix vášně a aktivity. Budete se cítit sebejistě a nemusíte se bát, že by váš názor nebyl slyšet. Obzvlášť pokud půjde o věc, která vás velmi zajímá. To ocení zejména vaši nadřízení. Nezapomeňte však, že ne všechny okamžiky jsou o vás.

PANNA

Strach zůstal v minulosti. Dnes pro něj není žádný prostor. Čeká vás den, ve kterém budete muset konat odvážně a bez váhání. Jen díky tomu ze všeho nakonec vyjdete jako vítěz. Tak se připravte a hlavně si věřte. Hvězdy vás dnes podpoří, pokud nezpanikaříte.

VÁHY

Vše je o rovnováze. Dnešní úkol je proto jasný. Hledejte balanc a buďte k sobě upřímní. Konfrontujte svoje sny a ideály s praktickými fakty. Díky tomu získáte přehled, co je reálné a co raději odložit.

ŠTÍR

Mise harmonie: přerušena. Těšíte se na zamilovaný večer ve dvou? Tak to vás hvězdy spíše zklamou. Předpovídají totiž, že vás čeká spíš den plný rozporů a tlaku mezi vámi a vaší láskou. Neztrácejte hlavu a snažte se ve dvou dojít k něčemu, co uspokojí vás oba.