Horoskop

18. duben 2019

BERAN

Nepřehánějte to s množstvím aktivit, které dnes chcete stihnout. Nemusí být hotovo vše ihned. Raději si komplikovanější věci nechte na později. Možná vás při tom trochu potrápí láska, ale nic závažného by to být nemělo. Pokud se zaměříte na prevenci a svému partnerovi věnujete nějaký malý dárek, tak ani žádná komplikace být nemusí.

BÝK

Dobře promýšlejte, jaká jídla dnes budete kombinovat. Je možné, že by vám nějaká kombinace nemusela sednout a důsledky by zřejmě nebyly moc příjemné. Pozor si také dejte na možné intriky a podvody. Zejména na pracovišti byste se něčeho takového mohli nadít. A mohlo by to přijít z míst, odkud byste to nečekali.

BLÍŽENCI

Zřejmě budete mít potřebu se nějak odreagovat a relaxovat. Neshánějte zábavu okolo, ale užijte si ji doma. Zvlášť pokud máte doma milého a vstřícného partnera. Stačí jej jen nějak inspirovat. Případně pro vás bude dobré věnovat se dětem. Budou mít pro vás spoustu inspirací. Bude však záležet jen na vás, zda je přijmete.

RAK

Nejspíš se dočkáte ocenění a pochvaly. Bude to zejména za aktivity, které uděláte zdarma ve prospěch jiných. Sice vám to bude brát energii, ale dodá dobrý pocit. Pokud se vypravíte na služební cestu nebo vás čeká vzdělávací program, zřejmě někoho zajímavého potkáte. 

LEV

Váš den může být poznamenán erotikou a věcmi s ní spojenými. V profesních záležitostech se však svést nenechte. Je možné, že dostanete příležitost se pořádně předvést. Ano, proč ne, ale raději ne za každou cenu.

PANNA

Intenzivně dnes budete prožívat lásku a věci s ní spojené. Pokud o vás někdo již delší dobu projevuje zájem, je na čase přízeň opětovat. Jinak dávejte pozor na to, co komu, kdy a jak řeknete. Vždy si raději ještě jednou ověřte, zda máte správné a nezpochybnitelné informace, na nichž stavíte.

VÁHY

Možná dnes někdo z vašeho okolí přijde se zajímavým návrhem. Nereagujte však ihned. Vezměte si nějaký čas na rozmyšlenou. Možná v tom bude nějaký háček. Také u vás může dojít k nějakým nečekaným vztahovým komplikacím. Týkat by se to mohlo zdraví, ale také může jít o vztahy na pracovišti.

ŠTÍR

Dejte si pozor na sklony k milostným úletům. Mohlo by to být pro vás následně docela frustrující. A nemuselo by se to vyplatit. Sháníte-li již delší dobu nějakou věc, pak dnes máte naději, že na něco slibného narazíte. Musíte ovšem pro to také něco udělat. 

STŘELEC

Ne všichni budou z vašich nápadů nadšeni. Zejména pokud, jak je to u vás zvykem, na to půjde ostře, přímo a bez rozmýšlení. Soustřeďte se na své zdraví a dejte si pozor na možná zranění z nepozornosti či zbrklosti. To by mohlo vaše záměry poněkud zbrzdit a věci tak zkomplikovat.

KOZOROH

Pokud někam pojedete na výlet, dávejte pozor na dodržování pravidel. Hvězdy naznačují možné komplikace s úřady a úředníky. Tak aby si vás více nevšímali dopravní policisté. Drobnému partnerskému nedorozumění se dnes nejspíš nevyhnete. Pokud k němu dojde, nesuďte příliš přísně. Ani partnera, ani sebe samého.

VODNÁŘ

Zřejmě vás čeká docela příjemný den bez větších výkyvů. Pokud však máte něco akutního k vyřízení, pokuste se o to. Mohlo by se vám to podařit. Možná budete mít tendenci se prosazovat za každou cenu. Nemusí to však být ku prospěchu. Raději vždy pořádně zapřemýšlejte, než do nějaké akce půjdete.

RYBY

Vypadá to, že budete mít zaječí úmysly a ponecháte prostor ostatním. Budete tak zřejmě mít chuť odebrat se někam do ústraní, nejspíš do přírody. Tam by vám mělo být nejlépe. V případě těžkostí nečekejte na zázrak, ale přičiňte se sami. Zejména ve vztazích se nic bez vašeho přičinění neobejde. Mějte to na paměti.