Horoskop

18. březen 2019

RYBY

Vypadá to, že budete nepřehlédnutelní. Vaše charisma bude na maximu a dá ostatním jasně najevo, že víte víc než kdokoliv jiný. Velmi silně pak budete prociťovat všechny energie, které kolem vás budou kroužit. Těm negativním se raději vyhýbejte.

BERAN

Počítejte s tím, že s partnerem dnes nejspíš nebude k vydržení. Může to být však jen jakási hormonální nevyváženost nebo důsledek tlaků, které se na vás ze všech stran valí. Dobré bude vydat se někam na procházku nebo na masáž.

BÝK

Je pravděpodobné, že se dostanete do situace, kdy vás okolí rozčílí. Vaše emoce zřejmě budou pod tlakem a nebudete mít daleko k výbušným projevům. Nenechte se však vyprovokovat. Následky by mohly mrzet nejen vás.

BLÍŽENCI

Možná budete mít pocit, že jste si toho na sebe naložili nějak moc. A nejspíš to bude i pravda. Bude cítit především tlak s důrazem na dotahování rozdělaných věcí do konce. To pro vás nejspíš bude velký problém. 

RAK

Dařit by se vám mělo v obchodování, v domlouvání dohod či jiných podobných aktivitách. Myslet by vám to mělo velmi dobře a výtečná by také měla být vaše schopnost správných reakcí. Zároveň zřejmě také zaznamenáte zvýšenou vnímavost a citlivost. Reagovat tak velmi intenzivně budete vše, co se kolem vás bude dít.

LEV

Asi se budete cítit poněkud podrážděně. Pravděpodobně se vám do ničeho moc nebude chtít. Zejména nějaké vymýšlení projektů nebo řešení problémů vám může dělat potíže. Nejvíce vám nejspíš bude vyhovovat nicnedělání, ale to bohužel nebude možné. Nejlépe se budete cítit někde ve společnosti. 

PANNA

To, co běžně děláte, čím se živíte, vás nejspíš dnes nebude uspokojovat. Poohlížet se tak budete po nějaké změně nebo se stávající stav budete snažit rozšířit, vylepšit, zdokonalit. A půjde vám to zřejmě docela dobře. Nápadů a inspirací, které nosíte v hlavě, bude jistě dost. 

VÁHY

Dařit by se vám mělo v kontaktech s přáteli a také v domlouvání nejrůznějších aktivit. Obchodních, ale také vztahových či společenských. Možná budete mít také tendenci vyrazit někam na dovolenou, pokuste se spojit relax s pohybem, to bude pro vaše zdraví ideální kombinace.

ŠTÍR

Vymýšlení projektů bude hlavní náplní vaší dnešní práce. A týkat se to bude i vztahů, zejména ti mladší z vás se mohou dočkat vzrušujících aktivit na poli seznamování. Také ve sportu byste mohli zaznamenat nečekané úspěchy.

STŘELEC

Zřejmě to nebudete mít jednoduché. Zaznamenat můžete tlaky zejména z oblasti vztahů a domova. Pokud se tomu tak opravdu bude dít, měl by to pro vás být signál, že je potřeba něco udělat. Bude dobré se více zaměřit na odpočinek a relaxaci. Prospěje to nejen vám, ale i všem okolo.

KOZOROH

Možná se v myšlenkách zabýváte nějakým investičním záměrem. Třeba koupí domu, bytu, pozemku či něčeho podobného. Zkuste sny přeměnit v realitu, v tomto nejistém světě potřebujete cítit klid a jistotu, kterou vám vlastní nemovitost může dát.

VODNÁŘ

Úspěchy byste měli zaznamenat v oblasti financí i kariéry. Zde se vám snadno podaří vyřešit problémy, se kterými ostatní nemohli hnout. Díky své družné a optimistické náladě budete mít kolem sebe množství lidí, se kterými vám bude dobře.
Ve spolupráci s profesionálním astrologem MILANEM GELNAREM