Horoskop

17. září 2018

LEV

Obvykle dlouze přemýšlíte, jestli si můžete dovolit nové kousky do šatníku a zda je opravdu potřebujete. Dnes to však hoďte za hlavu a dopřejte si nakupovací horečku. Pokud tápete, který kousek vám lichotí a který by měl raději zůstat na ramínku, přizvěte dobrou kamarádku a užijte si zábavu.

PANNA

Pozor, ve vašem okolí se objeví osoba, která je falešnější než falešná kožešina. Buďte v pohotovosti a obrňte se sebedůvěrou. Pomluvy a intriky by vás mohly zaskočit a zbytečně rozhodit. Snažte se identifikovat, kdo to s vámi nemyslí dobře a této osobě zamávejte na rozloučenou.

VÁHY

Do toho, Váhy, do toho! V práci se vám povede dojednat velmi zajímavý obchod, který vám z dlouhodobého hlediska přinese kýžené ovoce. Nebojte se proto lehce rozhazovat. Třeba si pořiďte vytoužený kabátek od Burberry. Radost vám pomůže snížit stres, který máte z práce.

ŠTÍR

Podzimní větřík vám přivane novou známost. Váš humor a dobrá nálada přiláká nové nápadníky. Jeden z nich vám padne do oka a dost možná vás čeká rovnou nový vztah. Dejte si však pozor na bolístky z minulosti, které by vám mohly bránit ve štěstí. Zadaní mohou využít novou sezónu k rozšíření šatníku.

STŘELEC

Obklopte se stejně naladěnými lidmi. I když rozdílné názory nebo vkus mohou být obohacující, dnes vám udělá dobře spíše společnost, se kterou se nemusíte hádat. Svolejte na víno třeba kamarádky nebo zůstaňte doma a dopřejte si malý seriálový maratón se sestrou. Hlavně žádné konflikty!

KOZOROH

Dnešek nepatří mezi vaše nejproduktivnější dny. Budete se cítit unaveně a jaksi bez smyslu. Odpoledne vás čeká nevyžádaná samota, která si k večeru vybere svou daň. Neslavný den totiž způsobí, že budete citlivější na některá témata. Zkuste však naladit dobrou náladu a neprskat kolem sebe.

VODNÁŘ

Dnes se místo na sebe zaměřte na své okolí. Hlídejte, zda se mají dobře a dopřejte jim trochu péče. Zeptejte se partnera, kamarádů nebo rodiny, co by jim udělalo radost. Nejen vašemu okolí, ale i vám udělá péče o ostatní dobře. Navíc se dozvíte spoustu zajímavých věcí!

RYBY

Dnes je dobrý den na seberozvoj a růst osobnosti. Dnešní den je prostě o vás a o vašem vývoji. Zaměřte se na věci, ve kterých se chcete zlepšit a objevujte nové možnosti, které vás lákají. Možná chcete zkusit kurz stylingu nebo posílit svou kreativitu. Pusťte se směle do toho!

BERAN

Na některé věci je prostě potřeba počkat. Ať už na novou kabelku od Louis Vuitton nebo na splnění velkého snu. Dnes vás však při čekání zachvátí panika, že se nikdy nedočkáte a vnitřní neklid. Stojí ale za to vydržet a svých snů se nevzdávat. Dřív nebo později se vyplní!

BÝK

V klidu je síla. A duševní pohody i rovnováhy dnes dostanete od hvězd požehnaně. Povede se vám utřídit myšlenky i plány. Díky tomu budete v práci výkonnější víc než kdy předtím. Odměna za vaši poctivou a dobrou práci přijde brzy. Hlavně se ubraňte stresu.

BLÍŽENCI

Pohodové tempo vám nic neříká. Vždy máte potřebu utíkat životem jako by vás někdo naháněl. Proto dnešní den trochu otestuje vaší trpělivost. Nečekají vás totiž žádné větší vzrušení a vše půjde pomaleji. To ale nevadí. Nedovolte, aby se tato změna negativně promítla na vaší náladě.

RAK

V oblékání je síla. A dnes i ve vaší hvězdné předpovědi. Budete se cítit mimořádně silně a energicky. Proto je tento den také vhodný pro nové plány i cíle. Nastavte si agendu, která vás krok za krokem dostane tam, kam chcete. A nevzdávejte svoje úsilí, dokud jich nedosáhnete.