Horoskop

17. únor 2019

KOZOROH

Charakterizovat vás dnes bude klid, předvídatelnost a stabilita. Navíc energie máte na rozdávání a díky tomu vydržíte mnohem víc než ostatní. Využijte tedy toho a vrhněte se na věci, které jste už dávno chtěli udělat, ale nenašli jste čas nebo sílu. Nyní vše uděláte rychleji a efektivněji. 

VODNÁŘ

Dnes vám bude scházet energie. Pokud jste včera byli na nějaké společenské akci, tak se nejspíš budete jen velmi pomalu probouzet k životu. Nebude se vám chtít nic jiného, než jen existovat. Proč toho nevyužít, podívejte se na nějaký romantický film, u kterého si můžete dál v klidu snít.

RYBY

Dnes můžete uskutečnit nějaký úžasný obchod nebo uzavřít dohodu. Bude to aktivita, která má něco společného s krásou a uměním. Využijte náklonnosti hvězd a navštivte nějakou kulturní akci nebo se zkuste projít po obchodech třeba s luxusními kabelkami. S takovým druhem umění jistě prožijete krásnou neděli.

BERAN

Možná jste po sobotě poněkud znaveni. To by vám však nemělo zabránit v rozvíjení dalších typicky víkendových aktivit. Třeba vyrazíte na hory, nebo naopak můžete strávit příjemný den v posteli. Fantazii se klást žádná omezení nebudou. Otázkou ovšem zůstává, zda pro vás bude mít pochopení váš partner či partnerka. 

BÝK

Hvězdy vám přejí a je na vás, jak toho využijete. Pokud něco studujete, připravujete se na nějaké zkoušky, dnes máte pro vzdělávání všechny předpoklady. Nejen že v sobě najdete motivaci a sílu, ale také vás to může bavit. Otázkou ovšem je, zda nedáte prostor věcem zamilovanosti a lásky. I zde bude slavit úspěch.

BLÍŽENCI

Přestože dnes nemáte na růžích ustláno, neztrácíte chuť setkávat se se svými přáteli. Pomůže vám rozhovor s nimi o věcech všedního života a můžete společně i vymyslet, jak co udělat, aby se vyřešily všechny vaše současné problémy. Nebo zkuste pro dnešek starosti hodit za hlavu a užívejte si krásného počasí.

RAK

Dnes máte lenošivou náladu. Víte sice, že byste měli na sobě zapracovat, cvičit, běhat, případně zvýšit svou tělesnou aktivitu, ale nebude se vám vůbec chtít. Ostatně zítra je také den a neděle má sloužit k odpočinku. 

LEV

Radostná a hravá nálada se u vás dnes projeví v celé své parádě. Snad jen kdyby doma měli více pochopení pro vaše touhy a potřeby. Možná by stačilo, kdybyste rodinu pozvali někam na dobrý oběd nebo na kulturu, tak byste opět na chvíli získali vděčné obecenstvo. Sebedůvěra vám jistě scházet nebude a rádi se předvedete.

PANNA

Je možné, že doma na vás dnes nejspíš všichni popuzeně vrčí. A ani přátelé vás moc nepodpoří. Nezbude vám tak nic jiného, než abyste si poradili. Sami víte nejlépe, co vám dělá radost, a nebudete mít problém se na to zaměřit. Pokud by se snad ozývaly nějaké zdravotní problémy, věnujte se prevenci. Bylinky budou skvělá volba.

VÁHY

Do cesty se vám mohou připlést nějaké nepříjemné záležitosti týkající se milostných aktivit. A nemusí to na první pohled vypadat nikterak problémově. Možná budete sváděni k nějakým úletům, možná se ve vztahu budete nudit a hledat rozptýlení mimo domov. Raději buďte ve střehu a moc neriskujte.

ŠTÍR

Charakterizovat vás bude vysoká citlivost a vnímavost. Díky ní budete ostatním vidět až do žaludku, což pro ně, ale ani pro vás, nemusí být nic příjemného. Kvůli tomu nemusí být vaše nálada zrovna sluníčková. Co třeba vyrazit na výlet do přírody a pak skvělý oběd či večeře?

STŘELEC

Raději byste si měli hlídat své myšlení a zejména komunikaci. Je pravděpodobné, že mnohdy řeknete něco, co byste vzápětí vzali zpět, ale už to nepůjde. Bude tak dobré vše náležitě promýšlet a nejednat ukvapeně. Pokud pak chcete pro sebe udělat něco opravdu prospěšného, moc nemluvte a vrhněte se na relaxaci s odpočinek. 
Ve spolupráci s profesionálním astrologem Milanem Gelnarem.