Horoskop

17. října 2018

LEV

Kdokoliv říká, že peníze vám štěstí nekoupí, tak prostě jen neví, kde nakupovat. To řekla modelka Bo Derek správně. Dnes vás zaplaví podzimní deprese a smutná nálada. Nákupy s kamarádkou vám však mohou maximálně zvednout náladu. Navíc, nový kabát prostě potřebujete, že?

PANNA

Některé věci prostě jednou skončí. Včetně přátelství. Jak se postupně vyvíjíte, mění se i váš okruh přátel. Zjišťujete, že s kamarádkou ze střední si už nemáte co říct a na společné sedánky se tolik netěšíte. Možná je čas poznat někoho nového? Co třeba vyrazit na oběd s kolegyní?

VÁHY

Dnes budete mezi lidmi cítit jako ryba ve vodě. Networking vás bude vyjímečně bavit a navíc přinese i kýžené ovoce v podobě zajímavých nabídek a kontaktů, které v budoucnu nepřijdou nazmar. Nezapomeňte se hezky nastrojit a užijte si chvíle ve vybrané společnosti.

ŠTÍR

Dnešní den patří vašemu domovu. Nezasloužil by si trochu péče? Nemusíte se hned vrhat do kompletní rekonstrukce. I drobné změny vám podle hvězd přinesou větší pocit pohody a útulnosti. Navíc vás úklid a vylepšování vašeho hnízda uklidní a budete se domů rádi vracet.

STŘELEC

Dnes z vás září sex-appeal a charisma. Každý vás obdivuje a pečlivě naslouchá vašim návrhům. Využijte tento den pro posunutí pracovních projektů. V případě, že jste zadaní, svou drahou polovičku určitě potěšíte naplánováním romantické večeře ve dvou. 

KOZOROH

Zelená je šik. Obzvlášť v tento podzimní čas. Vás by však dnes mohla potrápit zelená příšera, závist. A to není v kurzu nikdy. Zkuste dnes vnímat věci více do hloubky. Kamarádka má sice na první pohled život snů, možná vás však ani nenapadne, že se ve skrytu duše trápí. A to není nic záviděníhodného.

VODNÁŘ

Emoční nestabilita vám zamíchá s plány. Dnes bude vaše nálada připomínat projížďku na horské dráze. Chvilku bude vše v nejlepším pořádku, ale hned zase budete mít pocit, že je celý den na nic. To by rozhodilo každého. Držte se spíš zpátky a příliš se nestresujte.

RYBY

Je čas se postavit všem restům. V rušeném každodenním programu je těžké stihnout úplně všechno. Proto si dnes vyhraďte čas na věci, které už nějakou dobu odkládáte. Třeba konečně odneste oblečení na charitu nebo zaplaťte účty. Uleví se vám, jakmile vše dokončíte.

BERAN

Dnes vás hvězdy motivují ke zdravějšímu životnímu stylu. To přijde vhod, obzvlášť, když venku už řádí zima a déšť. Naplánujte si jídelníček na celý týden a nebojte se trochu experimentovat. Určitě neuděláte chybu, pokud zařadíte hodně vitamínů, které vás ochrání od nemocí.

BÝK

Dnes vás hvězdy motivují ke zdravějšímu životnímu stylu. To přijde vhod, obzvlášť, když venku už řádí zima a déšť. Naplánujte si jídelníček na celý týden a nebojte se trochu experimentovat. Určitě neuděláte chybu, pokud zařadíte hodně vitamínů, které vás ochrání od nemocí.

BLÍŽENCI

Slova, slova, slova. Dnes máte tolik co říct. A to je jedině dobře. Pokud totiž něco chcete, musíte si o to umět říct. Dejte si však pozor, aby vaše slova měly kýžený vliv a pozorujte, zda nevedete monolog, který už nikdo neposlouchá. Mluvte, ale zároveň naslouchejte všem okolo.

RAK

Ty nádherné kozačky od Burberry jsou tolik lákávé, že? Každý den si na ně vzpomenete a toužíte po nich. Pokud však víte, že jsou až příliš drahé, raději si jejich koupi řádně rozmyslete. Podle hvězd vám dnes totiž hrozí, že budete utrácet nad svoje limity.