Horoskop

17. březen 2019

RYBY

Můžete být zahlcováni nejrůznějšími vjemy, energiemi a pocity. Nebude lehké se ve všem zorientovat. Rozum vám v tom zřejmě pomáhat moc nebude. Dát byste měli na svou intuici. Ta by vám měla sloužit velmi dobře. Zbytečně byte se pak neměli vystavovat žádným negacím. Ty raději škrtejte.

BERAN

Nyní vše budete prožívat velmi emotivně. Nic si nebudete nechávat pro sebe, se svými pocity se bude dělit s okolím, zejména pak s těmi nejbližšími. Je pak docela možné, že budete zásadně přehodnocovat své postoje. Možná se rozhodnete změnit svůj přístup k ostatním. Nudou trpět jistě nebudete.

BÝK

Pokud se vrhnete na nějaká studia, úspěšně je dotáhnete do konce. Přestože se vám třeba nebude chtít, neponecháte nic náhodě a budete se snažit realizovat své představy. Jestli se rozhodnete vyrazit někam za kulturou nebo na cesty, tak si všude něco dobrého dopřejete.

BLÍŽENCI

Zřejmě to nyní moc jednoduché mít nebudete. Nadšení a elán pro své případné záměry vám sice chybět nebudou, postrádáte však ukotvenost a schopnost dosahovat hmatatelných a měřitelných výsledků. Dobré tak bude, když se poradíte s těmi, kdo právě schopností stát nohama pevně na zemi vynikají.

RAK

Pravděpodobně se setkáte se situacemi, které pro vás nemusí být zrovna příjemné. Týkat se to bude dětí a vztahů s nimi. Možná budete muset řešit nějaké emoční problémy či něco podobného. Pokud tomu tak bude, není třeba si nic brát osobně. Hvězdy po vás budou chtít, jen abyste se v této oblasti trochu pohnuli z místa.

LEV

Vaše situace by měla být stabilizovaná. Týkat se to bude zejména citových a emočních stavů. Zde tentokrát nebudete chtít předvádět svůj bohatý smysl pro dramatičnost. Oddávat se pak častěji budete romantice a případnému opojení z nové lásky. Pozor však, abyste nemilovali spíše svou představu o tom druhém než jeho samotného.

PANNA

Zamýšlet se budete nad novými koníčky. Nápadů sice budete mít hodně, ale omezovat vás nejspíš bude neschopnost zbavit se rutinních záležitostí, ve kterých jste mohli uvíznout. Je nejvyšší čas se zamyslet, čeho je potřeba se zbavit.

VÁHY

Překvapí vás porušování vztahových dohod a pravidel. To pro vás sice nebude zrovna příjemná situace, avšak vaše schopnost nahlížet na věci z mnoha stran vám bude dávat velké možnosti, jak se s problémy vypořádat. Dá se říci, že jste mistry kompromisu, a to vám umožní vše zvládnout.

ŠTÍR

Držet by se vás mělo štěstí. Přicházet bude zejména ze strany přátel či lidí, se kterými vás pojí společný zájem. Nabídnou vám něco, co vám vytáhne pověstný trn z paty. Aby tomu tak bylo, bude třeba se tomu otevřít. Je možné, že budete mít tendenci se spíše odtahovat a s nikým se o svých potřebách a touhách nebavit.

STŘELEC

Možná se již delší dobu zabýváte něčím, co je vám nejasné, co vám připadá jako záhada, která vám poněkud komplikuje život. Pokud tomu tak opravdu je, pak vám jen vesmír naznačuje, že byste měli v té oblasti, které se problém týká, nastavit nějaká pravidla a v jejich uplatňování si pak nastavit řád a disciplínu.

KOZOROH

Vše by mělo fungovat tak, jak jste si to nastavili, a nejspíš nebudete muset nic ve svém bytí měnit. Život se sice může linout poněkud pomalu, ale na druhou stranu žádné nervy prožívat zřejmě nebudete. Pokud vás pak někdo požádá o pomoc, budete těmi, kdo neodmítne.

VODNÁŘ

Nebudete vědět, kam dřív skočit. A spíše to budete vy sami, kdo na sebe nakládá více, než je schopen zvládnout. Pokud se v takové situaci nacházíte, bude dobré se posadit a udělat si analýzu všeho, co máte v plánu, a ty nepodstatné věci prostě škrtnout.
Ve spolupráci s profesionálním astrologem MILANEM GELNAREM