Horoskop

16. únor 2019

KOZOROH

Vypadá to, že dnes vstanete pravou nohou a nebude vám dělat problém prosadit svou. Výtečně by vám v tom měla pomáhat intuice. Dokážete tak ve správnou chvíli říci správná slova či vykonat správný čin. Čas pak bude přát plánování. Možná se už budete domlouvat na letní či jarní dovolené. 

VODNÁŘ

Sobota, možná celý víkend, pro vás bude ve znamení přátel. Je pravděpodobné, že vás buď někdo navštíví, nebo vy vyrazíte na návštěvu, případně zažijete příjemné setkání na nějaké party nebo plese. Bude-li tam tombola, nezapomeňte si koupit los. Máte velkou naději na výhru nebo alespoň podpoříte správnou věc.

RYBY

Dnes si konečně zase něco užijete podle svých představ. Hvězdy vám slibují erotiku i zamilovanost. Máte dost energie na to, abyste kohokoli přesvědčili o čemkoli. Takže máte-li nějaké plány, které chcete o víkendu zúročit, tak se o nich nebojte mluvit. Je velká naděje, že je prosadíte. 

BERAN

Vše dnes zvládnete s nadhledem a v pohodě. Pokud potřebujete někoho o něčem přesvědčit nebo absolvovat nějaký výlet, tak dnes je pro vás ideální den. I přes větší množství nejrůznějších zkoušek a omezení budete přesvědčiví a také sršet elánem a energií. Zejména pokud zachováte chladnou hlavu. 

BÝK

Cítit byste se měli docela v pohodě. To proto, že máte možnost na chvíli se zastavit, věnovat se zábavě a povyražení, nebo v případě nutnosti dělat jen domácí práce rutinního charakteru. Při nich můžete vylepšovat svůj domov a zároveň třeba spřádat plány na intimní večer. 

BLÍŽENCI

Je možné, že budete nervózní a podráždění. Rozčilovat vás a vyvádět z míry mohou i zcela běžné a obyčejné věci. Zažívat budete i jistou výbušnost a můžete mít pocit, že snad vyletíte z kůže. Jedinou radou pro vás je snažit se co nejvíce sportovat a také být aktivní v oblasti sexu. To by vás mohlo lépe naladit.

RAK

Čeká vás pracovní sobota. Přestože je dnes víkend, tak více než na odpočinek budete myslet na své pracovní věci, které jste nestihli zvládnout během uplynulého týdne. Vrhat se tak budete na všechny domácí, ale možná i pracovní resty, které jste nestačili zvládnout. Zamýšlet se také budete nad svou kondicí a životním stylem. 

LEV

Je možné, že na dnešek budete mít velké plány. Vaše představivost o tom, co by se dalo v tolik očekávaném volnu dělat, bude veliká. Otázkou ovšem bude, zda se rozhoupete k nějakým činům. Je možné, že vás přepadne lenost a celou sobotu strávíte doma u televize či počítače.

PANNA

Pravděpodobně se nyní necítíte příliš komfortně. Možná jste přetažení, berete si toho na sebe příliš moc, i když dobře víte, že všechno sami nezvládnete. Poslechněte svou intuici a některé své aktivity omezte. Dnešek pak věnujte odpočinku a věcem, které vám dělají dobře – čtěte nebo běžte do kina.

VÁHY

Asi se vás dnes bude snažit omezit váš partner. Z pohledu hvězd to vypadá na nějaké rozepře a nedorozumění. Ovšem partner  či partnerka budou mít tentokrát smůlu. Ve svých postojích budete dnes silní a jistí. Jen tak se nedáte a prosadíte svou. Zdobit by vás měla schopnost rychlého úsudku a diplomatické komunikace.

ŠTÍR

Mělo by vám to pálit a budete ve stavu, kdy nápad stíhá nápad. Navíc všechny budou opravdu dobré. Vaše plány na uskutečnění nějakého výletu, výjimečného nákupu či jiné pro vás milé aktivity by se měly s úspěchem realizovat. Snad jen netlačte příliš do kouta svého partnera. Mohl by vám také utéct nebo vyvolat scénu.

STŘELEC

Pociťujete vnitřní tlak. Zřejmě jsou to jsou otázky vaší duše, která se ptá, zda tam, kam kráčíte, kráčíte správně, zda to, co konáte, konáte správně a uspokojuje vás to. Pokud ne, začněte přemýšlet nad změnou. Zatím však jen plánujte. Mějte na paměti, že vaše přímočarost nemusí být pro okolí zrovna moc příjemná. 
Ve spolupráci s profesionálním astrologem Milanem Gelnarem.