Horoskop

16. prosinec 2018


STŘELEC

Kdo je tady šéf? Dosud to vypadalo, že vše řídíte vy. Dnešní den však přímo nahrává revoluci a změnám, které se vám možná nebudou líbit. Připravte se, že vaše autorita nebude nedotknutelná. Ale pokud nezaváháte a udržíte si svou sílu, máte šanci, že vše zůstane při starém.

KOZOROH

Dejte si pozor na vyhoření. Víte, co se říká - všeho moc škodí. I práce, která vás nad míru baví. Dnes je  čas na skutečný odpočinek. Pokud i dnes musíte do práce, snažte se mezi povinnosti vsunout alespoň drobný relax. Třeba rychlou masáž nebo kosmetiku.

VODNÁŘ

Dnešnímu dni by slušela noční košilka. Tak moc ospalý den vás totiž čeká. I když budík zazvoní hned ráno, celý den se budete potýkat s únavou a útlumem. Prokažte sami sobě laskavost a vše, co nemusíte udělat dnes, přesuňte na jindy. Uvidíte, že i únava brzy zmizí.

RYBY

Úspěšné vztahy se jen tak nestanou. Nečekejte na lásku, která bude dokonalá od začátku do konce, aniž byste pro to něco udělali. Pokud chcete plánovat budoucnost a už se skoro vidíte ve svatebních šatech od Very Wang, je potřeba hodně pozornosti, pochopení a také kompromisů.

BERAN

Jste připraveni vzít vše do vlastních rukou? Měli byste. Příštích 24 hodin je totiž jen a jen o vás. Přijměte tuto roli a vytěžte ji na maximum. Vaše hvězda stoupá a to je skvělá příležitost. Nemějte obavy. Hvězdy vás v tom nenechají a ukážou vám správný směr.

BÝK

Žádné zprávy, dobré zprávy. Dnes se možná bude zdát, že se nic neděje. Vy však toužíte po vzrušení a něčem novém. Ale dejte si pozor, aby nepřišla změna, která vás rozhodně nepotěší. Hvězdy vám proto radí, abyste si vážili klidu a naučili se ho užívat a oceňovat.

BLÍŽENCI

Ve vaší hlavě se to jen hemží vědomostmi a informacemi. Je přirozené, že se o svá moudra chcete podělit. Dnes vám však hvězdy radí, abyste se spíš drželi v pozadí. I dobře míněná poznámka by totiž mohla být vnímána jako namyšlená a všeználkovská. Počkejte, až vás okolí požádá o názor.

RAK

Nejste vy náhodou dítě štěstěny? Dnes to tak rozhodně vypadá. Poslední pár kozaček v Burberry jako by čekal jen na vás. Jakmile vejdete do místnosti, všem se dnes zlepší nálada. Zkrátka a dobře, čeká vás skvělý den, který si můžete bez obav maximálně užít. 

LEV

Když přijde na lásku, je jasné, že Amor má dnes mimořádně přesnou mušku. Není nic špatného, pokud si chvíli po seznámení představujete společnou budoucnost. Dnes je však maximálně důležité, abyste se nenechali ošálit růžovými brýlemi a ujistili se, že máte společné představy.

PANNA

Není náhodou čas na upgrade vašeho šatníku? Rok 2018 se pomalu chýlí ke konci a nový rok s sebou přinese spoustu výzev. Ujistěte se, že jste na něj připraveni. Pokud ne, je nejlepší možná chvíle svolat kamarádky a vydat se na nákupy. Společně se pobavíte i si poradíte.

VÁHY

Slunce sice není pod mraky momentálně příliš vidět. Ve skutečnosti jeho poloha vůči hvězdám vašemu znamení předpovídá, že se vydáte na zdravější cestu. Můžete třeba začít do práce chodit pěšky, vyzkoušet detox či se postupně začít zbavovat návyků, které vám škodí.

ŠTÍR

Nechte to být! Jednou provždy. Dnešní den je jako stvořený pro hledání vnitřního smíření a uzavření záležitostí, které vás ve skrytu duše trápí. Nechte je už spát. Místo minulosti se zaměřte na budoucnost a na to, co můžete udělat, aby byla přesně podle vás.