Horoskop

16. duben 2019

BERAN

Pravděpodobně budete předvádět velký tah na branku a schopnost sebeprosazení. Díky tomu by se vám vše mělo dařit bez větších komplikací. Budete tak mít schopnost pracovat vytrvale a houževnatě. Nenecháte se vyrušovat povrchními společenskými událostmi. Dařit by se vám mělo na úřadech a institucích.

BÝK

I když by se vám z pohledu hvězd mělo vcelku dařit, nespoléhejte jen na štěstí, ale vsaďte raději na pracovitost a píli. Pokud ovšem budete pociťovat jarní únavu, bude dobré se nad tím zamyslet a něco pro sebe udělat. Dobrou radu by vám mohli dát přátelé a lidé, se kterými běžně spolupracujete.

BLÍŽENCI

Možná dnes potkáte někoho, kdo by se mohl stát vaším přítelem na celý život. Stát se tak může v rámci profesních aktivit. Zde by se toho mělo dít hodně. Buď to budete vy sami, kdo bude vyvíjet aktivity, nebo také můžete být okolnostmi nuceni. Buďte ve střehu a nepodceňujte žádná setkání.

RAK

Pokud se necítíte „ve své kůži“, bude dobré si naordinovat odpočinek. Vaše tělo potřebuje nabrat více sil. Udělejte si pořádek v šuplících nebo třeba ve fotografiích z dovolené. Více se pak věnujte rutinním činnostem. Ty komplikovanější si nechte na potom. Dobře vám bude dělat pobyt v přírodě.

LEV

Buďte rádi, že si musíte pořídit „jenom“ něco malého. Klidně se mohlo pokazit něco daleko důležitějšího a nákladnějšího. Dnes je zkrátka možné, že se setkáte se situací, kdy budete muset řešit náhradu něčeho, co už dosloužilo nebo právě dosluhuje. Naštěstí by to nic velkého být nemělo, jen malá provozní komplikace.

PANNA

Jako by vám jaro ubralo na síle. Asi to bude proto, že se přepínáte a zapomínáte obnovovat vydanou či ztracenou energii. Možné jsou také problémy spojené s alergií či nějakou jinou tělesnou reakcí na současné životní prostředí. Bude to dáno vaší zvýšenou citlivostí. Pokud se
vám něco takového bude dít, bude dobré o tom přemýšlet a hledat nápravu.

VÁHY

Nesnažte se při svých těžkostech svalovat vinu na druhé. Potíže máme obvykle proto, abychom se skrze ně něčemu naučili. Rozumné je tedy být připraven a učit se stále a dobrovolně a ne čekat, až se nám něco nepříjemného bude dít.

ŠTÍR

Vynikat budete tvořivostí a ochotou vymýšlet věci, které budou bavit jak vás, tak i ty, co jsou s vámi nějak hlouběji propojeni. Týkat se to může přátel, dětí, partnerů nebo všecch dohromady. Pozor si však dávejte na možné podrazy a podvody. S těmi byste se mohli setkávat častěji.

STŘELEC

Toto období pro vás nebude to nejideálnější. Hvězdy naznačují sklony k nejistotám, nejasnostem a zmatkům. Měli byste proto být velmi opatrní nejen na to, co budete dělat, ale i na to, co budete říkat a jak se budete projevovat. Vždy postupujte s rozmyslem a pokud možno v klidu. To by se vám mělo vyplatit.

KOZOROH

Jak to tak vypadá, budete sklízet plody své předchozí práce. A to by se také mělo projevit na vašem účtu. A co je ještě potěšující, i nadále k vám budou přicházet nové příležitosti k finančnímu výdělku. Výtečně by vám pak měla fungovat fantazie.

VODNÁŘ

Využijte přízně hvězd a pokuste se o to, na co jste třeba v minulém období neměli odvahu. Energie byste měli mít dost a vydržet byste toho měli více než jindy. Dařit by se vám také mělo v oblasti uzavírání obchodů či dohod za účelem finančního prospěchu. Zde budete působit svým šarmem a přirozeností.

RYBY

Pokud dostanete nějaký dobrý nápad, schovejte si jej do šuplíku a nesnažte se ho hned realizovat. Je pravděpodobné, že na něj ještě nedozrál ten správný čas. Nebojte se někoho zkušenějšího požádat o radu, do budoucna se vám to vyplatí. Rozumné pak bude dávat si pozor na přílišnou konzumaci alkoholu.