Horoskop

15. září 2018

LEV
Ať se snažíte, jak se snažíte, dnes nedokážete lidem okolo sebe porozumět. Jakoby náhle mluvili jinou řečí. Nedovolte ale aby vás zahltila frustrace. Prostě se usmějte a netrapte se. Vaše intuice vám pomůže tento zmatený den překonat bez větších potíží.
PANNA
Možná máte pocit, že se vás někteří lidé snaží záměrně vyprovokovat. Může se to tak zdát, obzvlášť když kolegyně přijde ve stejných šatech jako vy. Nebo když na vás kamarádka poněkolikáté zapomene. Zhluboka dýchejte a snažte se na celou situaci podívat i z druhé strany.
VÁHY
Ještě stále ve vás přetrvává energie, kterou vám včera hvězdy přihrály. Podívejte se dnes na vaše dlouhodobé cíle. Zamyslete se a hledejte cestu k jejich naplnění. Nebojte se neúspěchu ani reakce okolí. Tento den je jen o vás. Doma nezapomeňte outfit, který zdůrazní vaše přednosti.
ŠTÍR
Trocha hrdosti ještě nikdy nikomu neublížila. Buďte pyšní na svoje úspěchy. V poslední době se vám nejedna věc podařila. Vy máte ale pořád pocit, že to není dost. Zvedněte hlavu vzhůru a pro jednou se neste s hrdostí a sebevědomím jako modelka na fashion weeku
STŘELEC
Vydejte se dnes na výlet. Tentokrát si ani nemusíte balit kufr. Stačí se ponořit do sebe a objevovat svoje nitro. Přemýšlejte, rozjímejte, hledejte odpovědi na všechny otázky. Dnes je totiž ideální na utřídění myšlenek a objevení směru, kterým se v nejbližší době vydáte.
KOZOROH
Máte v sobě spoustu energie. Dejte si však pozor, aby se tato nevyužitá síla neprojevila agresivitou a výbušností. Konflikty a hádky nikomu nepomohou a ještě vás mohou stát dobrou pověst. Raději ji využijte na posunutí projektů nebo se odreagujte při sportu.
VODNÁŘ
Mějte uši nastražené. Ne všechno je řečeno nahlas. Až budete s někým mluvit, soustřeďte se a uvidíte, že čtení mezi řádky vám půjde na jedničku. Snadno se tak dozvíte spoustu zajímavých informací. Když budete pozorní, možná odhalíte, kde jsou teď ty nejlepší výprodeje.
RYBY
Kdy jste naposledy dopřáli vašemu tělu trochu péče? Pokud už je to dávno, dnes je ideální den na dohnání. Naplánujte si volné odpoledne a využijte ho třeba pro masáž nebo návštěvu kosmetického salonu. A klidně přizvěte i maminku nebo kamarádku. Příjemná společnost vám rozjasní den.
BERAN
Ať už se děje cokoliv, vždy toužíte být v centru dění. Je jedno, jestli jde o Týden módy, nejžhavější večírky nebo konflikt v práci. Dnes se ale zkuste držet mimo a celou situaci sledovat spíše z venku. Uvidíte, že jiný pohled vám dodá novou perspektivu a přehled.
BÝK
Žádné plány, dobré plány. Po náročném týdnu vás dnes popadne touha dělat věci trochu jinak. Bez stresu, bez plánů, spontánně. Nebojujte se svojí vnitřní divokostí. Nechte se jí podmanit a vydejte se třeba na dobrodružnou výpravu po obchodech s kamarádkou. Prostě co budete chtít!
BLÍŽENCI
Netlačte příliš na pilu. V poslední době se vám docela daří, jak v osobním životě, tak v práci. Hvězdy vás dnes však varují, abyste nebrali úspěch jako samozřejmost a nesnažili se posunout dál až za hranice možností. Raději se zastavte, buďte vděční za všechny úspěchy a dejte si nějaký čas klidu.
RAK
Coco Chanel říkala, že móda není jen v oblečení. Móda je v obloze, v zemi, všude kolem nás. Řiďte se dnes tímto mottem a vyhraďte si dnes čas na setkání s módou. Až budete večer vzpomínat, možná vás překvapí, kolik krásy kolem vás existuje bez povšimnutí.