Horoskop

15. březen 2019

RYBY

Dnešek vás může zastihnout v jistém intelektuálním útlumu. Myslet vám to asi moc nebude a ani nebudete mít nějakou velkou chuť na komunikaci a domluvy s ostatními. Spíše budete mít tendenci stahovat se do své ulity a trávit více času o samotě někde v ústraní. Přízeň vám pak hvězdy slibují v oblasti kariéry a společenského postavení.

BERAN

Vaše energie, jak se zdá, nebude nikterak malá. Dokonce to vypadá, že byste mohli být jako uragán s chutí se do čehokoli pouštět. Setkat se dnes můžete s nějakými závažnějšími skutečnostmi, které vás mohou inspirovat k zamyšlení se nad životními hodnotami. Soustřeďovat se budete spíše na rutinní, fyzicky náročnější činnosti.

BÝK

Čeká vás období jisté nestability. Žádné zásadní změny by se však dít neměly, a pokud ano, tak jen ty, které už jste dávno měli v plánu a které by se měly dít ve váš prospěch. Dařit by se vám mělo v individuálních tvůrčích aktivitách.

BLÍŽENCI

Dnes zažíváte jistou euforii. Nejspíš budete mít intenzivní pocity, že je na světě krásně a že stojí za to žít. To se bude také projevovat na vašich plánech a aktivitách. Ostatní vás mohou svou pomalostí až rozčilovat a znervózňovat.

RAK

Hýřit byste měli energií, bojovností a akčností. Zejména pokud se budete setkávat s přáteli nebo lidmi, se kterými máte společné zájmy. Nastávající jaro pro vás bude něco jako živá voda. Je také ideální čas na rekapitulaci šatníku.

LEV

Nápady, inspirace a velká individuální tvořivost, to vše vás bude dnes provázet. Také ve vztazích vám to bude vycházet podle představ. Buďte však raději stále ve střehu. Mohli byste šlápnout vedle. 

PANNA

Ač byste nejspíš nejraději odpočívali a užívali si klidu a pohody, stejně zase budete ve víru věcí jako obvykle. Je rovněž možné, že se do vašeho života dostane nějaký nový zásadní rozměr. Ten by vás však měl těšit a obohacovat. Dobré vyhlídky máte na vývoj ve vztazích. Zde vám hvězdy budou přát.

VÁHY

Dění okolo vás vás může tlačit k jednoznačnému a razantnímu konání. Týkat se to bude zejména milostných záležitostí. To vám však zřejmě nepůjde snadno. Ve výsledku vám však hvězdy budou přát.

ŠTÍR

Pokud se budete moci na něco spolehnout, tak to bude vaše schopnost dodržovat řád a disciplínu. Vše, co nyní budete mít naplánováno, budete podrobovat analytickému zkoumání. Pokud se dostanete do argumentačních sporů, budete těmi, kdo bude excelovat.

STŘELEC

Přestože se kolem vás může dít množství zmatků a nejasností, nebude vám to bránit ve schopnosti jít do akcí. Bohužel cíl sice zasáhnete, ale nejspíš jiný, než na který jste měli namířeno. Nejdříve proto promýšlejte a teprve pak konejte.

KOZOROH

Myšlenkové úlety vám opravdu nehrozí. Soustřeďovat se tak budete na věci měřitelné, viditelné a hmatatelné. Nějaké teorie a vzdušné zámky si vymýšlet nebudete. Zamýšlet už se budete nad svými financemi a tím, jak vše do konce roku zvládnete.

VODNÁŘ

Pociťovat můžete menší množství energie až vyčerpanost. Nápadů a inspirací sice budete mít víc než dost, ale nejspíš je nebudete schopni moc realizovat. Poznačte si je a pokuste se případně uskutečnit později. 
Ve spolupráci s profesionálním astrologem MILANEM GELNAREM