Horoskop

14. října 2018

LEV

Důvěřujte si. Nejdůležitější vztah, který kdy budete mít, je ten, který máte sami se sebou. Udělejte si dnes čas trochu o samotě a věnujte se věcem, které na sobě máte rádi. Uznání vašich kvalit vám přinese nejen radost, ale také pevnější pouto a sebedůvěru. 

PANNA

Vraťte se ze vzdušného zámku zpátky na zem. Snění je důležité. Nezapomínejte však na realitu. Právě ta ovlivňuje váš osud. Dnes budete mít podle hvězd tendenci vše zlehčovat a dívat se na věci skoro jako přes růžové brýle. To vás ale daleko nedostane. 

VÁHY

I přesto, že se zdá, že se vám pod rukama vše bortí, neztrácejte naději. Vše se obrátí k lepšímu. Možná už se to děje, jen ještě nevidíte výsledky. Podle hvězd se totiž můžete těšit na štěstí a prý je před vámi i velká láska. Tak rychle vzhůru za ní! 

ŠTÍR

Dvojí tvář vám nesluší. Zasvěťte dnešní den upřímnosti a boji za ní. Pokud s něčím nesouhlasíte, přestaňte přikyvovat a klidně projevte svůj názor. Jen mějte na paměti, že i kritika se dá vyjádřit s citem a pochopením. Nechcete přece někomu zbytečně ublížit!

STŘELEC

Vztahy pod drobnohledem. Možná jsou lidé, kterým hodně dáváte, ale jen málo dostanete zpátky. Nebo naopak. Zaměřte se proto na to, jestli jsou vaše vztahy zdravé a vyrovnané. Pokud ano, je to důvod k oslavě. V případě, že to tak není, zkuste s tím něco udělat!

KOZOROH

Štěstí si za peníze koupit nejde. I když nová kabelka od Gucciho má ke štěstí hodně blízko. Ani nákupy nemohou zakrýt vaši vnitřní nespokojenost. Raději proto investujte do věcí, které váš život skutečně mohou změnit k lepšímu. Snažte se také opustit trápení, se kterými nic nenaděláte.

VODNÁŘ

Nepřepínejte se. Hvězdy jsou dnes v konstelaci, díky které bude vaše energie na bodu mrazu. I když máte pokušení tyto věci ignorovat a neustále překračovat limity svého těla, dnes si raději dopřejte trochu volněji. Třeba zrušte schůzky, které nehoří, nebo vynechte návštěvu fitness centra.

RYBY

Dnes vás čeká inspirativní setkání. Mezi nabitým rozvrhem se vám povede najít čas a vyrazit si na nějakou příjemnou akci. A právě tam na vás podle hvězd čeká opravdu výjimečná osoba. Budete mít pocit, jakobyste si mohli povídat celou noc. A proč taky ne. Kdo ví, kde to skončí...

BERAN

Váš dnešní doplněk je zvědavost. A taky trochu extravagantní brož. Ale právě zvědavost vás dnes posune opravdu daleko. Budete toužit po odpovědích a řešeních. Užijte si tento proces a bádejte ve svých myšlenkách i pečlivě pozorujte okolí. Získáte nový úhel pohledu na spoustu věcí.

BÝK

Je nejvyšší čas oprášit své koníčky. Mezi tím vším, co se kolem vás děje, není příliš času na aktivity, u kterých si odpočinete i pobavíte zároveň. A vaše kreativní stránka se po dlouhé době hlásí o slovo. Vyslyšte ji a udělejte si prostor na malbu, focení či cokoliv, co vás naplňuje.

BLÍŽENCI

Oslavujte. I když se to možná nezdá, máte se dobře. Nic sice není dokonalé, ale to by přece nebyla žádná zábava, kdyby bylo, ne? Místo stěžování si dnes raději oceňujte malé i velké radosti. Máte slušnou práci, hezký byt, plný šatník, jídlo i přátele. Co víc si přát?

RAK

Trpělivost růže přináší. Nespěchejte nikam a v klidu vyčkávejte. Nadměrná rychlost vám nepřinese nic dobrého. Proto se udělaly svá kouzla. V mezičase se můžete rozptýlit nějakou oblíbenou aktivitou. Ta vás uvolní a navíc na chvilku přestanete myslet na všechno ostatní.