Horoskop

14. listopadu 2018

ŠTÍR

Rozhodnout se je těžké. Dnes se budete cítit rozervaně. Možná dokonce zmateně. Máte několik možností a nevíte, která z nich je ta nejlepší. Nedovolte, aby vás chaos zcela ovládl. Zkuste si sepsat negativa a pozitiva všech variant a postupně se doberte k té správné.

STŘELEC

Je čas dát některým věcem sbohem. I přesto, že to určitě není snadné, hvězdy vám v tomto ohledu dnes pomohou. Nechte plavat staré křivdy a už se netrapte chybami, které jste v minulosti udělali. Navíc je dnes ideální příležitost rozloučit se s džínami, které vám nelichotí.

KOZOROH

Můžete být spíš individualista a solitér, ale svou lásku ke svým blízkým prostě nezapřete. Dnes budete chtít dělat radost všem okolo. Nejvíce je potěšíte, pokud spolu strávíte čas a zažijete nějaké zážitky. Naplánujte třeba holčičí rodinnou dovolenou nebo večeři.
VODNÁŘ
Jste dobrý člověk, o tom není pochyb. Čas od času vás však napadne nějaká zlomyslnost nebo něco podobného. Dnes se takovým kratochvílím raději vyhněte. Drobnosti by se totiž rychle mohly zvrtnout v něco horšího. V oblasti lásky to dnes bude napjaté, tak pozor.

RYBY

S vámi do místnosti vstoupila bohyně. A jste to vy! Dnes se vám bude všechno dařit. I v listopadu rozkvete vše, na co sáhnete. Z nudného kostýmu rázem uděláte dechberoucí kousek, sebevědomí vám chybět nebude a čeká vás celkově skvělý den. Užijte si ho!

BERAN

Život není o počtu srdíček u fotky na Instagramu. Je to o tom, jak moc si sebe ceníte vy sami. Dnes se vyhněte pochybám a myšlenkám nad vašimi nedokonalostmi. Nemusí vás zajímat, co si o vás kdo myslí. Dnešní den je jen o vás a vašich pocitech. Milujte se!

BÝK

Hatery neposlouchejte. Dnes to vypadá, jakoby všichni nosili hodně nepohodlné boty. Jinak se ta celková nepříjemnost snad ani vysvětlit nedá. Vy si ale určitě nenechte pokazit náladu a nad sarkastickými poznámky a pokusy vás rozhodit s přehledem mávněte rukou.

BLÍŽENCI

Jste plni překvapení. Dnes budete udivovat všechny, kteří vás znají. Nic u vás nebude jisté a podaří se vám z rukávu vytáhnout nejedno skryté eso. Díky tomu získáte v práci obdiv a budete se cítit spokojeně. Oslavte to s někým, na kom vám hodně záleží.

RAK

Dnes si klidně můžete obout boty s nejvyšším podpatkem, které v botníku máte. Vaše rovnováha dnes totiž bude bez poskvrnky. Fyzicky i mentálně. Nemusíte se bát žádných výkyvů. Na druhou stranu, to vše vás bude stát dost energie. Večer si proto nechte spíš volnější.

LEV

Vaše síla je ohromující. Dnes dokážete nemožné. V práci si se vším hravě poradíte, svou oblíbenou sestavu cviků zmáknete třikrát bez zadýchání. Kde je háček? Dnes není. Pokud jste zadaní, váš vztah bude harmonický. Single Lvi se mohou těšit na souznění s přáteli.

PANNA

Kabelka od Gucciho tam, ta nová z Versace tady. U vás doma to chvílemi vypadá jako na přehlídkovém mole. Opravdu potřebujete další boty? V tento den vás hvězdy nabádají, abyste svou pozornost zaměřili spíš na pomoc druhým. Přispějte třeba na oblíbenou charitu či někomu pomozte.

VÁHY

Někdo vás dnes urazil? To není hned důvod k panice. Naopak. To jen dokazuje, že rozhodně máte co nabídnout. Dnešní den by se měl nést ve znamení transformace negativ do skvělých věcí. Zkuste začít u sebe a to, co normálně skrýváte, berte jako svou přednost.