Horoskop

14. duben 2019

BERAN

Šťastná náhoda by vás dnes mohla přivést k nějakému snadnému zisku či výhře. Možná se také setkáte s někým, kdo vám navrhne výhodný obchod či nějak inspiruje a na vás pak bude využít příležitosti. Můžete pak směle začít plánovat dovolenou.

BÝK

Pokud máte přítele nebo rodinu v zahraničí, můžete se nadít zajímavého překvapení. Hvězdy napovídají, že vás někdo pozve k sobě na návštěvu, nebo vám naopak oznámí, že vyrazí k vám. V každém případě by přátelské setkání mělo být příjemné.

BLÍŽENCI

Je možné, že vás dnes pozlobí elektronická zařízení a domácí spotřebiče. Konečně vás tak hvězdy donutí, abyste začali šetřit. Prozatím zkuste krotit zvýšenou hádavost a vrhněte se na nějaký adrenalinový sport, nebo aspoň vyrazte na dlouhou procházku do přírody.

RAK

Pokud si to sami nepokazíte, dnešní den by pro vás mohl být velmi příjemný. Hvězdy naznačují, že se zaměříte především na dění v domácnosti. Možná se vám podaří výhodně sehnat nějaký hezký bytový doplněk, vymalovat, přestavět nábytek či něco podobného. 

LEV

Pro vás to dnes nevypadá nikterak růžově. Podle všeho budete mít velkou tendenci se vztekat, rozčilovat a hádat, a to i kvůli maličkostem a malichernostem. Rozumné bude nahromaděnou negativní energii ventilovat prostřednictvím sportu nebo těžší fyzické práce. Případně se můžete všem klidit z cesty a zabývat se svými koníčky.

PANNA

Pozor na dnešní sklony k popudlivým, kritickým reakcím. Více než zkratkovité jednání vám prospěje, když si vše nejdříve promyslíte a teprve pak začnete jednat. Platí to zejména v lásce. Nezadaní mohou počítat s novým romantickým vztahem, zadaní, nebudou-li kritičtí, si pak mohou užít péče toho druhého.

VÁHY

Jestli nyní počítáte s tím, že se vám vše bude dařit, tak možná budete nemile překvapeni. Je pravděpodobné, že věci dnes budou spíše drhnout a nepůjdou snadno. V tomto období bude dobré, když se soustředíte na jednodušší problémy. Je pravděpodobné, že se vám mnohé podaří vyřešit.

ŠTÍR

V rodinném kruhu dnes mohou nastat příjemné situace. Je možné, že někdo z blízké rodiny bude potřebovat vaši pomoc. Pokud se tak stane, zřejmě nebudete váhat se svou vstřícnou reakcí. Tím spíš, že daná problematika, se kterou se na vás obrátí, vám bude blízká, a vy tak nejen poradíte, ale také se před rodinou blýsknete.

STŘELEC

Vypadá to, že dnes se budete věnovat především svému domovu. Konečně byste se mohli dostat i k aktivitám, které jste tak dlouho odkládali a na něž stále nezbýval čas. Pokud se rozhodnete pro nějaké vylepšování domácnosti či přestavbu, tak by se vám v tom mělo dařit. Pozor si dávejte na milostné úlety. Ty by vám mohly zavařit.

KOZOROH

Ač to zrovna vaše podstata není, dnes zřejmě budete optimističtí, veselí a nadšeně půjdete do akcí, které by se vám ještě nedávno jevily jako čiré bláznovství. Pokud v tomto stavu vytrváte a budete otevřeni změnám, je velmi pravděpodobné, že se vám mnohé podaří. Počítat můžete s podporou přátel a rodiny.

VODNÁŘ

Dnešek by pro vás měl být velmi vzrušující. Je pravděpodobné, že pokud se odhodláte, vyrazíte někam ven a navážete nový, vzrušující vztah. Pozor, hvězdy však také naznačují i možné finanční komplikace. Možná se rozhodnete za něco neuváženě utratit, možná to bude něco jiného. Buďte tedy obezřetní.

RYBY

Právě dnes budete schopni vydat docela hodně energie a dostat ze sebe více, než byste sami čekali. Otázkou je, zda bude vaše energie správně nasměrována. Raději své záměry a postoje nejdříve konzultujte s někým, komu věříte, kdo je realista a stojí nohama pevně na zemi. Pak teprve vyrazte do akce!