Horoskop

14. březen 2019

RYBY

Možná na ostatní budete působit poněkud sebestředným dojmem. Na vše budete mít svůj názor, ke všemu nějaký komentář a o všem si budete myslet své. Mnohdy to pak bude v rozporu s tím, co si bude myslet vaše okolí. Dejte na svoji intuici, bude vám fungovat skvěle. Věnujte pozornost všemu, co vám dnes půjde hlavou. Neodmítejte rady přátel a nechte se inspirovat či dokonce i vést.

BERAN

Mějte trpělivost, vašemu tempu bude dnes málokdo stačit. Ve své akčnosti a dynamice budete rychlejší než ostatní. Pokud ovšem své úsilí zaměříte tím správným směrem, zvládnete toho opravdu hodně. Úspěšní byste měli být v navazování milostných vztahů. Je tak možné, že potkáte někoho, kdo vám zásadně změní život. Buďte tedy ve střehu a nic nepodceňujte.

BÝK

Vztahy dnes budete řešit víc než práci. Bohužel je otázkou, zda to bude užitečné. Spíše než o něčem dlouhodobém a smysluplném to bude o epizodách a možná i úletech. Nenechávejte pak své věci bez dozoru, mohli byst o ně přijít. Větší bude možnost setkání s podrazy či podvody.

BLÍŽENCI

Myslet by vám to mělo skvěle. Své blízké tak budete zásobovat úkoly či požadavky. Pokud jim budou naslouchat a konat podle vašich instrukcí, mohu se dočkat mnoha dobrodružství. Můžete-li, klidně dnes upřednostněte sami sebe před vším ostatním. Nenechte se tlačit někam, kam sami nechcete.

RAK

Potěší vás přátelé a společenské aktivity. Zajděte někam na skvělou večeři, přijdete na jiné myšlenky. Radost vám budou dělat i nákupy, a to nejen jarních outfitů či bot, zaměřte se také na vybavení domácnosti. Pokud budete někým pozváni na oběd či večeři, neodmítejte, měli byste si to opravdu užít.

LEV

Zřejmě budete mít velkou chuť užívat si přízně opačného pohlaví. Vaše síla bude v charismatickém projevu. Zafunguje také při obchodním jednání či v okamžiku, kdy budete od někoho něco žádat. Na úřadech by také mělo vše dobře vycházet. 

PANNA

Sršet byste měli elánem a energií. Možná však budete cítit, že vaše energie je málo využitá a že je čas s tím něco udělat. Je tak jasné, že sportovní a jiné podobné pohybové aktivity budou pro vás to pravé. 

VÁHY

Moc se toho dnes dít nebude. A pokud ano, lze očekávat spíše komplikace. Možná vás však někdo poprosí o nějakou pomoc. V každém případě zkuste i sami udělat něco pro druhé. Budete mít dobrý pocit a ostatní to potěší.

ŠTÍR

Případný neúspěch ve vaší milostné strategii vás může otrávit. Potýkat se také můžete s přechodným nedostatkem financí. Dobré bude nepřikládat větší význam něčemu, co za to nebude stát. 

STŘELEC

Vaše nálada může být na bodu mrazu. Hvězdy vám dnes moc přát nebudou a ani na jiné nebude dobré se moc spoléhat. Den je spíše vhodný k relaxu či spa, návštěva kadeřníka, posilovny nebo maséra bude perfektní. 

KOZOROH

V tvůrčích aktivitách by se vám mělo dařit. Energie a chuť pustit se do čehokoliv vám chybět určitě nebude. Nápadů byste měli mít více než dost, bude tak dobré jim naslouchat a nenechat je zapadnout. Máte-li něco zásadního k řešení, dnes je příhodná doba. Situace je také příznivá k realizaci dlouho připravovaného obchodu.

VODNÁŘ

Prosadíte vše, co se vám zamane. Možná bude také přízeň opačného pohlaví. Čekejte obdiv, jak dokážete jít proti proudu, nebojíte se originality a nevyzkoušených postupů a přístupů. Očekávat lze i zamilovanost.
Ve spolupráci s profesionálním astrologem MILANEM GELNAREM