Horoskop

13. únor 2019

KOZOROH

Budete pod tlakem nejrůznějších úkolů a povinností. Je možné, že se toho na vás dnes navalí víc, než vám bude milé. Bude tak dobré se na to připravit a vše si náležitě naplánovat. Skvěle však využijete svou chytrost a diplomacii. Nadít se také můžete nových poznatků, které se vám budou v dalším životě hodit. 

VODNÁŘ

Vyzařovat z vás bude velké charisma. Zúročit byste jej mohli na všemožných jednáních. V rámci nich se můžete dočkat projevů sympatií, obliby a do budoucna možná i protekce. Důraz budete dávat na lidskost a přátelskou vstřícnost.

RYBY

Dnes nebudete ve své kůži. Možná se setkáte s nějakými podrazy nebo neočekávaným jednáním ze strany přátel. To by vás mohlo zaskočit a mohli byste se třeba i trápit. Přitom bude stačit jen změnit svůj pohled na věc a vše bude vypadat jinak. Nadít se pak můžete příznivých změn. 

BERAN

Jednoduché to zřejmě mít moc nebudete. Zkoušek a omezení byste měli zažívat povícero, což se také může odrážet na vaší náladě. Zřejmě budete tlačeni k nějakým rozhodnutím. Nejlépe vám pak bude, když alespoň na chvíli odsunete vše stranou a vyrazíte někam do přírody. Nebo rovnou na nákup nových jarních lodiček. 

BÝK

Zažívat byste měli profesní úspěchy. A je pravděpodobné, že ani pro to nebudete muset vyvíjet velké úsilí. Bude stačit naslouchat své intuici. Možná jsou nečekaná přátelská setkání a úspěchy na kratších cestách. Nejspíš si tak užijete docela příjemného dne, kdy vám bude dobře jak o samotě, tak i s přáteli.

BLÍŽENCI

O velké pohodě se u vás dnes zřejmě moc mluvit nedá. Spíš se budete nacházet někde uprostřed mezi pohodou a nepohodou. V hlavě vám to pak nejspíš bude hučet jak v úle. Myšlenka bude stíhat myšlenku, potrápit vás pak může velká představivost a z toho pramenící nesoustředěnost. 

RAK

Bude se vám celkem dařit. Hvězdy vám přejí a možné jsou úspěchy v různých oblastech. Pokud máte nějaké dlouhodobější plány, pak nyní nastal čas k jejich postupné realizaci. Možné jsou také nějaké snadné zisky typu dědictví nebo dárku v podobě šperku či nové kabelky. 

LEV

Charakterizovat by vás měla radost, hravost a tvořivost. Svým nadšením pak mnohdy budete strhávat své okolí. Hýřit budete sebedůvěrou, možné jsou úspěchy na veřejnosti a zlepšení společenského postavení. Čekat můžete nabídky na nějaké společné pracovní či jiné aktivity. Vy však budete tím, kdo bude rozhodovat.

PANNA

Budete v klidu a pohodě. Věci nepříjemné, které mohou také přicházet, budete brát jako součást běžného života. Trápit se tak ničím moc nebudete. Bude-li potřeba, projevíte značnou houževnatost, ale také zručnost v překonávání potíží. Zdobit by vás měl váš intelekt.

VÁHY

Přestože váš den nebude nic moc, měli byste se cítit celkem v pohodě. Úspěchy budete zaznamenávat ve vzdělávání, ale také ve tvořivých aktivitách. Také v sobě objevíte nové vlohy, skrze které dokážete ve společnosti zazářit. Je možné, že to bude mít něco společného s módou či krásou.

ŠTÍR

Dnes to budete právě vy sami, kdo si bude stát v cestě a život si komplikovat. I tak se můžete dočkat dobrých nápadů a inspirací, které vám do budoucna mohou pomoci. Bude to však chtít trpělivost a pevnou vůli. Pokud budete jednat na úřadech, bude dobré, když ze sebe vykřešete trochu opatrnosti a vnitřní moudrosti. Pozor si dejte na sklony k náladovosti.

STŘELEC

I přes možné zmatky a nejasnosti se vás bude držet štěstí. Optimismus, elán a nadšení vás nebudou opouštět, ani když se vám zrovna nebude moc dařit. Zamýšlet se můžete nad zásadními otázkami života a smrti. Nejspíš to bude důsledek nějakého osudového setkání. 
Ve spolupráci s profesionálním astrologem Milanem Gelnarem.