Horoskop

13. listopadu 2018

ŠTÍR

Jakoby zmizel blok, který vás v poslední době držel zpátky. To s sebou přinese příval energie, ale také přemíru emocí. Pozitivních i negativních. Zkuste je zkrotit a be'ńechte se unést proudem událostí. Odpoledne zažijete dobrodružství, na které budete ještě dlouho vzpomínat.

STŘELEC

Dnes máte dar. Dar vidět věci tak jak jsou a s potřebným odstupem. Využijte proto dnešní den k reflektování událostí minulých dní a k plánování budoucnosti. Snadno se všem zorientujete a možná odhalíte i příčinu trápení, které vám nedá spát. Neuděláte chybu ani s kontrolou šatníku.

KOZOROH

Pokud se už od rána cítíte pod psa a bez nálady, vydejte se na krátkou procházku. Nezáleží na počasí, dávka čerstvého vzduchu vám udělá dobře. Pomůže také, pokud dnes necháte smutné barvy odpočívat a vyberete si outfit v zářivých barvách. Smutná nálada brzy přejde.

VODNÁŘ

Rozhodujte se srdcem. Racionalita je důležitá, dnes však hvězdy radí, abyste více naslouchaly své intuici. Ta vás neomylně navede správným směrem. Například pokud vás touha táhne ke kašmírovému svetříku Burberry, asi ho skutečně potřebujete. Pokud vám váš vnitřní hlas našeptává opak, poslechněte ho.

RYBY

Možná máte pocit, že váš život se neubírá takovým směrem jakým si přejete. Je ale dost pravděpodobné, že jen kousek od vás je někdo, kdo by za váš osud dal cokoliv. Zaměřte se proto dnes na pokoru a uvědomění si pozitiv. A že jich není málo. Tak na ně nezapomínejte!

BERAN

Podívejte se do zrcadla a uvidíte hvězdu společnosti. Dnes by byla škoda sedět v koutě. Oblékněte si hezké šaty, svolejte partu kamarádek a vydejte se prozkoumávat dobrodružství, která vás dnes čekají. Váš ostrovtip a pohotové reakce zaručí, že si vás každý zamiluje.

BÝK

Vše jde jako po másle.. Vám to však dnes nestačí. Toužíte po vzrušení, troše dramatu a napětí. Zkuste se ale vyhnout uměle vyvolaným konfliktům a svoje potřeby realizujte tak, aby to nikomu omylem neublížilo. Pokud máte partnera, můžete rozvířit stojaté vody něčím neobvyklým.

BLÍŽENCI

Dnes vás hvězdy potrápí. I když obvykle stojí na vaší straně, dnes můžete čekat všechny možné formy nepříjemností. Od bolavé hádky s kamarádkou, přes nezdar v práci až po zničenou oblíbenou halenku. Nejlépe uděláte, pokud se obrníte trpělivostí a smolný den přečkáte v klidu.

RAK

Potká vás nabídka, která se neodmítá. Znáte takové ty známé, u kterých už skoro ani netušíte, kde jste se potkali? Ale pozor, právě z tohoto směru můžete čekat zajímavou nabídku, která obrátí váš život naruby. Je však jen na vás, jestli na ní odpovíte kladně.

LEV

Méně je více. Dnes vás zahltí přemíra všeho. Nápadů, myšlenek, emocí i příležitostí. Bude proto snadné ztratit kontrolu a udělat něco, čeho později můžete litovat. Raději se proto vyhněte větším rozhodnutím. Třeba nový sestřih se dnes bude zdát jako výborný nápad, ale zítra už to tak žhavé nebude.

PANNA

Vaše představivost je dnes velmi silná. To může mít dobré následky, ale i ty horší. Možná totiž uvidíte věci, které se vůbec nedějí. Nevěřte proto zrcadlu, které se vás snaží přesvědčit, že vám něco nesluší. Raději si přizvěte někoho objektivního, kdo vám upřímně poradí.

VÁHY

Dnes zatoužíte objevovat módu v neznámých končinách. Možná se přistihnete, že bezmyšlenkovitě kontrolujete ceny letenek a vymýšlíte, kam se vydáte příště. Klidně se pusťte do plánování a přípravy. I přesto, že na dovolenou se dostanete nejdřív na jaře.