Horoskop

13. květen 2019

BERAN

Práce vám dnes půjde hezky od ruky a je pravděpodobné, že si vaší šikovnosti všimne i okolí. Udivovat budete svou výdrží a akčností. Je tak pravděpodobné, že můžete očekávat pochvalu či dokonce jiné příjemné ocenění. Pokud byste se dostali do nějakého soupeření, budete vítězit.

BÝK

Je možné, že vás čekají nějaké neplánované pracovní úkoly. Pravděpodobně se tím nenecháte vyvést z míry. Postupovat budete prakticky, pragmaticky. Důraz pak budete dávat na výsledky. Pokud budou dobré, nebudete mít problém se s nimi mezi svými blízkými i ostatními pochválit. 

BLÍŽENCI

Vztahy v rodině se podstatně vylepší a vy můžete zkusit i zapomenout na staré křivdy, které vás trápily. Horší už to může být v prostředí vaší kariéry a společenského postavení. Tam budete konfrontováni s nějakými svody, kterým můžete mít tendenci podléhat. Než tak učiníte, vše si raději řádně promyslete.

RAK

Pokud máte doma těžkosti s tím, že chodíte pozdě ze zaměstnání, rozhodně to nepodceňujte. Raději si nastavte hodinky o patnáct minut dopředu. Dějí-li se vám nějaké jiné, problémové věci, u nichž nevíte příčinu, dejte na svou intuici. Ta by vám měla dobře poradit. Týkat se to bude zejména vztahových záležitostí.

LEV

Pokud budete stále odmítat návrhy svého partnera či partnerky, začne to být pro něj podezřelé. Přidáte-li k tomu sklony k agresivnímu vyjadřování, může být oheň na střeše. Pro klid v rodině bude daleko lepší, když se budete krotit a budete vstřícní. Pokud pak potřebujete pochvalu, nečekejte na okolí a pochvalte se sami.

PANNA

I když se budete hodně snažit, názorové roztržce s partnerem se pravděpodobně nevyhnete. Máte svou hlavu a nebudete zřejmě chtít konat jinak, než sami budete chtít. Snažte se alespoň, aby nebyly ony spory příliš bolestivé. Zamýšlet se také můžete nad plánováním své budoucnosti. 

VÁHY

Vypadá to, že váš den bude takový neslaný, nemastný. Nejenže se vám do ničeho nebude chtít, ale ani podněty z vnějšku nebudou nikterak silné, abyste se něčím nadchli či pro něco rozhoupali. Pokud tomu tak opravdu bude, pak to budete muset být vy, kdo něco udělá či změní. Co si třeba pořádně zacvičit a pak vyrazit za kulturou?

ŠTÍR

Zastavte se! Rozjeli jste se jako rychlík a teď nejspíš neumíte zabrzdit a zmírnit tempo. Jenomže jestli nezvolníte, čeká vás náraz. Týkat se to může nového vztahu. Bude dobré, když zpomalíte, a než na něj či na ni vše vybalíte, pokusíte se více vzájemně poznat. Předejdete tím případnému zklamání.

STŘELEC

Rodinným akcím se v tomto týdnu zřejmě nevyhnete. Obrňte se trpělivostí a nechte všechny ty, co o to stojí, aby si vás užili. Že kolem toho bude mnoho nejasností a zmatků, je už dopředu jasné. Raději však po ničem nepátrejte. Beztak byste se nedobrali žádného výsledku. Dobře vám dnes bude v přírodě.

KOZOROH

Zkuste si vzpomenout, jestli už jsou všechny vaše dluhy srovnané či zaplacené. A pokud ne, urychleně zjednejte nápravu. Pokud se pak s někým dostanete do názorových sporů, tak nebudete těmi, kdo by měl jakoukoli chuť ustupovat či podřídit se. Spíše naopak. Vy budete těmi, kdo prosadí svou.

VODNÁŘ

Možná jste přetížení nějakými rutinními činnostmi či dokonce přepracovaní. Potřebujete relaxovat a také čerstvý vzduch. Je-li tomu tak, neváhejte a okamžitě plánujte volno! Pokud pak máte někoho vhodného, můžete se odreagovat v jeho náruči. Vypadá to, že budete mít velikou chuť na sex a erotiku obecně.

RYBY

Setkání s přáteli vás příjemně naladí a na chvíli se vám podaří zapomenout na pracovní starosti. Zítra je vyřešíte v pohodě. Vše, co vás trápí, si s nimi zřejmě dokážete vykomunikovat. Pokud budou potřebovat poradit, budete těmi, kdo to rád učiní. Výřečnost a schopnost myšlení u vás bude na skvělé úrovni.