Horoskop

12. prosinec 2018


STŘELEC

Dnes si oddychnete od náporu silných emocí. Konečně budete mít čas se vydýchat a vše si v klidu srovnat. Zkuste zavzpomínat na události z nedávné minulosti a promyslete si, zda vše šlo podle vašich představ. Pokud ne, zkuste přijít na řešení do budoucna.

KOZOROH

Level vašeho stresometru bude dnes nebezpečně vysoko. Vyhněte se situacím, které by vás mohly zbytečně rozhodit. Hrozí také riziko konfliktů, o které nikdo nestojí. Ideálně si dnes vezměte home office a večer vyrazte načerpat zenový klid na lekci jógy.

VODNÁŘ

Je čas oslavovat! Co? Vždy je přece nějaký důvod k oslavám. Hvězdy totiž předpovídají, že se ve vás probudí slavnostní nálada. Odložte povinnosti, které mohou počkat, a uspořádejte spontánní akci plnou radosti, krásných šatů a dobré společnosti. Úspěch zaručen.

RYBY

Vaše znamení dnes ovládne umění ženskosti a svůdnosti. Pohodlné kalhoty nechte doma a vytáhněte spíš model, který zdůrazní vaše přednosti. Nejedna hlava se za vámi otočí a připravte se na zvýšený zájem opačného pohlaví. Ale nebojte se toho, užívejte si!

BERAN

Nenechte se příliš rozptylovat. Dnes budete mít tendence být spontánní. Až moc. Na troše zábavy a neplánování není nic špatného. Podle hvězd vám však dnes hrozí, že se necháte unést a nestihnete důležité povinnosti. To by se mohlo negativně odrazit na vaší morálce.

BÝK

Vaše přátelská a otevřená povaha je to, co na vás přátelé mají rádi. Pokud se vám však dnes někdo nezdá, raději se držte dál. Nemusíte se přátelit se všemi, stejně jako nemusíte milovat všechny kolekce oblíbeného návrháře. Naučte se rozpoznávat ty, kteří stojí za vaši pozornost.

BLÍŽENCI

Vyslyšte volání múz. Už dlouho se vám hlavou honí nejrůznější kreativní nápady. Jen zřídka však najdete čas na jejich realizaci. Dnes je ten den. Vytáhněte šicí stroj, malířské plátno či cokoliv, po čem toužíte, a začněte tvořit. Pod rukou vám budou vznikat hotová umělecká díla.

RAK

Dnes jsou hvězdy na vaší straně! Cokoliv si usmyslíte, to se vám jako mávnutím proutku splní. Ať už toužíte po čemkoliv, dnes je vaše šance. Nemusíte se rozhodně bát neúspěchu ani komplikací. Takový den rozhodně využijte na maximum a jděte si za svým.

LEV

Klapka, kamera, světla! Dnes jste hlavní hvězdou vy. Budete zářit tak, že každý bude chtít být ve vaší blízkosti. Užijte si pozornost. Dejte si však pozor, koho si pustíte k tělu. Mohlo by se totiž stát, že přilákáte i ty, kteří se chtějí svézt na vlně vašeho úspěchu.

PANNA

Krajka je prý ukázkou dokonalosti. A právě takovou dokonalost chcete dnes předvést i vy. Proč také ne. Mějte však na paměti, že málokterý úspěch je jen vaším dílem a ani perfektní výsledek nestojí za pošramocené vztahy s kolegy. Hledejte rovnováhu. 

VÁHY

V týmové práci je odpověď. Na jednoho člověka toho bude dnes víc než dost. Spojte se s kolegyní, kamarádem či někým z rodiny a vytvořte tým, který dokáže i zázraky. Díky tomu vše zvládnete snadno, rychle a ještě se můžete těšit na velkou dávku zábavy. 

ŠTÍR

Pro vaše blízké jste jako vrba, za kterou mohou kdykoliv přijít se svým problémem. To může být náročné, obzvlášť v hektickém dnu jako tento. O to víc vaše okolí ocení, pokud si na ně vyhradíte čas a pomůžete jim. Uvidíte, že až budete potřebovat vy, budou tu pro vás.