Horoskop

11. září 2018

LEV

Návrat, na který se nikdo netěší. Dnes se vám do hlavy vkrade trápení, kterým už se rozhodně nechcete zabývat. Díky tomu budete mít chmurnou náladu. Zkuste se ale i přesto na své okolí smát. Pomůže vám to vrátit se zpátky do pozitivního naladění. Jasně barevný kousek oblečení také pomůže.

PANNA

Dnes se na vás řítí rozpory. Nestabilní konstelace hvězd vám přinese trochu trápení. Ať už se nepohodnete s nejlepší kamarádkou nebo vás vystresuje hádka mezi členy vaší rodiny. Neztrácejte hlavu a vyzbrojte se trpělivostí a oblíbenou vůní.

VÁHY

Náročný den v práci se projeví zvýšeným stresem a podrážděností. I když vás šéf rád zahlcuje úkoly, nedovolte, aby vám práce ovlivnila soukromí. Až budete vycházet z kanceláře, nechte tam i špatnou náladu. A večer si třeba vyjděte na večírek nebo romantickou večeři.

ŠTÍR

Pokud se chcete dostat vysoko, bez vysokých podpatků to nepůjde. Opravdu! Správně zvolené boty vám totiž dodají sebevědomí a sílu. To je totiž přesně to, co momentálně stojí ve vaší cestě k úspěchu. Věnujte proto pozornost, co si dnes berete na sebe. V těch správných lodičkách ovládnete svět.

STŘELEC

Hned cestou do práce zahlédnete ve výloze něco, co akutně musíte mít. A i když jste plánovali spíš neutrácet, hvězdy vám dnes dávají zelenou. Běžte si svojí zamilovanou kabelku nebo šaty koupit. A jakmile bude vaše, místo výčitek se radujte. Zasloužíte si to!

KOZOROH

Doporučení pro dnešní den: seznamujte se! Konstelace hvězd napovídá, že dnes je výborný den vystrčit hlavu z ulity a poznat nové lidi. Z nových kontaktů možná vzejde něco zajímavého na poli romantiky nebo práce. A kdyby ne, dobrých přátel není nikdy dost.

VODNÁŘ

Vesmír si s vámi bude hrát jako kočka s myší. Pokušení bude na každém kroku. Zadaní Vodnáři, držte se zpátky od opačného pohlaví, vaše sklony k nevěře budou vysoké. Opatrní buďte i při utrácení nebo když vás někdo bude lákat ke změně práce. Nemusela by se vám vyplatit.

RYBY

V detailech je síla. I drobnost jako obal na mobil nebo prsten může váš look posunout o úroveň výš. Stejně tak může tichá poznámka rozvrátit vztah, případně pokazit šance na povýšení. Dávejte si proto pozor i na drobné detaily a buďte při volbě slov opatrní.

BERAN

Chaos nad chaos. Hvězdy vás dneska nejasnými signály uvrhnou do zmatení. Vyhněte se extrémům a proplujte dnem bez větších výkyvů. Dnes je také dobrá chvíle na volnější tempo a trochu rozjímání nad vším, co se vám honí hlavou. Utřídit myšlenky vám pomůže i příprava šatníku na podzim.

BÝK

Někdy je vaše povaha příliš přímá a v minulosti se vám povedlo několika lidem ublížit. Dnes je ideální den se pokusit o nápravu. Zavolejte kamarádce, se kterou jste se zbytečně pohádaly a vezměte ji třeba na manikúru nebo ke kadeřníkovi. S trochou snahy se vám povede vaše pouto obnovit a vše dohnat.

BLÍŽENCI

V poslední době se vám daří životem proplouvat bez větších potíží. Nenechte se však uhoupat k pohodlnosti. Hvězdy vás větších výzev ušetří i dnes. Vy sami si však můžete stanovit cíle, kterých chcete dosáhnout. Třeba se naučit nový jazyk nebo dovednost.

RAK

Práce je sice důležitá, ale nezanedbáváte svůj domov a rodinu? Mezi nabitým pracovním diářem a občasným výletem za nákupy v poslední době zapomínáte na vše ostatní. Dnes si udělejte prostor i na dohnání úklidu nebo na hezky strávené odpoledne s partnerem či blízkými.