Horoskop

11. prosinec 2018


STŘELEC

Dnes je to u vás tak půl na půl. Čeká vás nějaký malér v práci. Na druhou stranu vás ze splínu vytáhne kamarádka a užijete si zábavu. Pokud vám zbyde čas, zkuste svůj omyl v práci napravit. Večer tak budete moci bezstarostně usínat.

KOZOROH

Ve vašem okolí je někdo, s kým sdílíte vzájemnou náklonnost. Ale je to skutečně ten pravý? Odložte pro dnešní den pochybnosti a prostě to zkuste. Nikdo neříká, že hned musíte mluvit o budoucnosti. Dejte novým věcem šanci a čas ukáže, jak to celé bude.

VODNÁŘ

Něco vás drží na místě. Ať se snažíte jakkoliv, prostě se nehnete z místa. Dnes se však tato frustrující situace podle hvězd změní. Do vašeho života přijde čerstvý vítr a můžete očekávat, že vše se začne rychle posouvat kupředu. Jste na to skutečně připraveni?

RYBY

Poselství hvězd je pro vás dnes jasné. Vše bude lepší, pokud se obklopíte milou společností blízkých. Zavolejte kamarádkám, pozvěte na kávu kolegyni z práce nebo navštivte rodinu. Dnešní den je na taková setkání jako stvořený.

BERAN

Dnes není čas na výmluvy. Schovejte je někam hodně daleko a nalaďte se do stavu, ve kterém dokážete i nemyslitelné. Pusťte se do věcí, které obvykle odkládáte. Možná se vám do nich nechce. To však neznamená, že není nutné je udělat. Výsledek totiž stojí za to.

BÝK

Nechte to plynout! Dopřejte si dnes den plný uvolnění, klidu a relaxu. Vyvarujte se nepromyšlených změn. Energie, kterou během dnešního dne získáte, se vám bude hodit v příštích dnech. Vyrazte však klidně na nákupy. Hvězdy vám předpovídají stylové úlovky.

BLÍŽENCI

Dnešní hlavní prioritou je péče o sebe. Zapomeňte na starosti celého světa a udělejte si čas na dočtení rozečtené knížky, věnujte péči pleti i celému tělu. Bohatě se vám odvděčí svěžím vzhledem a celkově dobrým pocitem. Tento den je zkrátka o vás.

RAK

Dnes se budete cítit neohroženě a odvážně. Využijte tuto vnitřní sílu a konečně si vyříkejte spory s kamarádkou nebo se odhodlejte a dejte výpověď v práci, která vás netěší. Čeká na vás velmi zajímavá pracovní příležitost, tak jí jděte naproti. Výrazný outfit vaši náladu umocní.

LEV

Je váš domov místem stresu, nebo svatyně klidu?  Pokud to první, změňte to. Vyhraďte si chvíli na vytřídění starého oblečení, vydejte se do obchodů nakoupit nové dekorace. Hvězdy vám dopřejí smysl pro estetiku a design. Až příště přijdete domů, budete se cítit skvěle.

PANNA

Některé věci, na které už netrpělivě čekáte, trvají déle, než byste si přáli. Hvězdy vás však z čekání nevysvobodí. Alespoň ne dnes. Obrňte se trpělivostí a neklesejte na mysli. Už brzy se dočkáte. Možná se konečně objeví ten, na koho tak dlouho čekáte.

VÁHY

Vás do kouta nikdo stavět nebude. Ujistěte se, že jste slyšet. Hvězdy vám radí, abyste se dnes nenechali odbýt a šli si za svým. Vaše odvaha navíc inspiruje i další, díky čemuž získáte v práci i osobním životě plusové body. Nezapomeňte však na pokoru. 

ŠTÍR

Říká se, že práce kvapná, málo platná. A to stejné platí i o mluvení. Dnes budete na vše reagovat dřív, než si to stihnete promyslet. Může se však stát, že vyhrknete odpověď, které budete rychle litovat. Raději se proto neunáhlujte a před každou reakcí se zhluboka nadechněte.