Horoskop

11. listopad 2018

ŠTÍR

Dopoledne si raději nechte volnější. Už od rána budete mít problém se soustředit a myšlenky budete mít někde mimo. Všechny těžké úkoly si nechte spíše na později, až se budete schopni naplno soustředit. Vaše pozornost by se měla upírat hlavně na obchod a finance.

STŘELEC

Vaše obavy o někoho z vašich milovaných se ukáží jako pravdivé. Možná máte pocit, že ho jeho touha po úspěchu vede špatným směrem. Buďte ale opatrní a pokud se rozhodnete zakročit, udělejte to jemně a s citem. Jinak by to mohlo dopadnout ještě hodně špatně.

KOZOROH

Není všechno tak, jak se zdá. Možná máte pocit, že vy byste nikdy nevyužili nikoho ve svůj prospěch. Ale není to tak. Každý to občas udělá. Můžete ale na oplátku jen tak udělat něco pro dobrou kamarádku nebo sestru. Ocení to a zlepší to váš vztah i svědomí.

VODNÁŘ

Stejně jako není možné urychlit přípravu na důležitou schůzku, nejde spěchat ani na jiné věci v životě. Trpělivost přináší růže a tichou sílu, která dokáže překvapit. Procvičte si trpělivost a vyčkejte, až na některé záležitosti dojde ten správný čas. 

RYBY

Dnes není čas na samotářství. Jste středem pozornosti a všichni se o vás zajímají. Vypněte hluboké zamyšlení a nalaďte vaše charismatické a okouzlující nitro. Přivítejte svět s otevřenou náručí. Navíc je to ideální příležitost rozšířit svou síť kontaktů. Nikdy nevíte, kdy se budou hodit.

BERAN

Máte tendence hrát věci na jistotu a držet se ve známých vodách. Dnes se však nemusíte bát žádného souzení či pomluv. Naopak. Můžete si dovolit riskovat a nehrozí vám nebezpečí. Odhoďte zábrany a zkuste cokoliv, po čem toužíte. Ukažte své skutečné já.

BÝK

Domněnky vás daleko nedostanou. Předpokládáte vždy tu nejhorší možnou variantu. Někdy to vyjde, občas taky ne. Dnes se však spekulacím a domýšlení si raději vyhněte. Raději si na rovinu zjistěte, na čem jste. Díky tomu se budete moci racionálně rozhodnout a předejdete nedorozuměním.

BLÍŽENCI

Je na čase se umírnit. Po obdobím, kdy jste nekontrolovatelně hýřili a neodolali žádné lákavé nabídce, přichází chvíle se vrátit zpátky na zem. Vyhněte se svůdným výlohám a zaměřte se na vyšší cíle. Zkuste zapracovat na svém rozpočtu a příliš neutrácet.

RAK

Zábava je ve vzduchu. Dnešní den má jeden velký cíl. Pobavit se a odpočinout si. Je jedno, jestli zvolíte variantu o samotě, ve dvojici nebo s partou přátel. To záleží na vás. Tak jako tak je na čase přestat řešit starosti a užít si veselí. Udělejte něco bláznivého!

LEV

Coco Chanel říkala, že žena by měla mít dvě vlastnosti - úroveň a krásu. A vám dnes nechybí ani jedno. Nenechávejte si svou výjimečnou osobnost pro sebe a vydejte se do společnosti. Třeba na zajímavou vernisáž nebo na módní akci. Uvidíte, že se budete cítit příjemně.

PANNA

I přesto že dnešní den působí klidně, neusněte na vavřínech. Pod povrchem je spousta potíží a konfliktů, které mohou kdykoliv vybublat na povrch. Proto dnes buďte připraveni řešit krizové situace všeho druhu a nenechte se nachytat bez přípravy. Úplně hladký průběh vás totiž nečeká.

VÁHY

Vyhněte se zbrklému jednání. Možná se zdá, že jen když nasadíte rychlé tempo, tak máte šanci stihnout všechny povinnosti. Když se však nad tím zamyslíte, volnější tempo vám může ušetřit mnoho přešlapů. To stejné platí i u nákupů - hrozí, že byste si domů přinesli něco, co vám moc radosti nepřinese.