Horoskop

11. leden 2019


KOZOROH

Dnes je dobrý den na přemýšlení o financích. Kde můžete trochu ušetřit? Jak víc vydělat a do čeho investovat? To vše jsou důležité otázky. Podle hvězd dnešní den pomůže najít ty správné odpovědi. Vy si však musíte najít čas a zkusit plánovat a propočítávat.

VODNÁŘ

Nechte dnes obvyklou masku doma. Ukažte ostatním své pravé já. Zbytečná přetvářka vám stejně nic nepřinese. Upřímnost je osvobozující. Navíc hvězdy předpovídají, že budete překvapeni, jakou pozitivní odezvu na své odhalení získáte. Tak nemějte strach. 

RYBY

Není důvod se držet zpátky. Hvězdy vám dnes dávají zelenou. Přestaňte přehnaně analyzovat situaci a místo toho začněte realizovat všechny své šílené nápady a sny. Cokoliv vás dnes napadne, dejte tomu šanci. Výsledek bude ohromující.

BERAN

Strach je mocný pocit. Často vás úplně zbytečně drží zpátky a brání vám v rozletu. Dnes mu to nedovolte. Seberte veškerou odvahu, kterou najdete a udělejte cokoliv, po čem toužíte, ale zároveň vás to děsí. Velmi pravděpodobně zjistíte, že ke strachu není důvod.

BÝK

A jé, dnes to bude spíš drama než komedie. Stejně jako počasí bude vaše nálada značně na bodu mrazu. A je dost možné, že ani obvyklé rozveselující pokusy mnoho nezmůžou. Takový den je nejlepší trpělivě přečkat. Třeba u nějakého příjemného filmu a pod teplou dekou.

BLÍŽENCI

Dnes se ve vás probudí sentiment. Možná stesk po někom, s kým už si nějakou dobu nejste blízcí. Hvězdy vám však posílají dávku diplomacie a pochopení, díky které budete schopní uzavřít nejeden starý konflikt. Využijte toho a začněte od začátku. Nakonec nebude důvod si stýskat.

RAK

Najděte si čas také na rodinu! I když normálně preferujete spíš samotu, dnes nechte někoho z nejbližšího kruhu, aby se ujal vedení. Možná vás překvapí příjemný pocit, možná i sentiment, pokud dnes strávíte chvilky s příbuznými. Zároveň si odpočinete.

LEV

Doma je prostě doma. Dnes vám hvězdy radí, abyste věnovali péči místu, kam se vracíte a kde žijete. Udělejte si svoje sídlo útulné a podle svého gusta. Můžete se třeba pustit do úklidu nebo do kompletní změny designu. Svoje dílo můžete oslavit třeba uspořádáním večírku pro přátele.

PANNA

Dnešní den věnujte péči o sebe. Ať už využijete lednových výprodejů pro upgrade šatníku, nebo zamíříte na kosmetiku či ke kadeřníkovi. Dnes se věnujte všemu, co vám udělá radost. Hýčkejte se všemi způsoby. Pokud chcete, klidně přiberte i kamarádku, která je na stejné vlně.

VÁHY

Nikdy neodmítnete pomoc příteli, tak proč to nevyzkoušet i naopak? Pokud dnes cítíte, že potřebuje trochu volna, nebojte se delegovat některé věci na ostatní. Nemusíte být přece na všechno sami. Odpoledne vám hvězdy posílají dávku energie, takže se nemusíte bát, že něco zameškáte.

ŠTÍR

Dnes se chcete soustředit. Ale jakmile se dostanete do produktivní nálady, hned se dostaví jedno rozptýlení za druhým. Přátele píšou, kolegyně chtějí jít na kávu. Oprostěte se od všech pokušení. Díky tomu zvládnete všechny úkoly dobře a rychle.

STŘELEC

Dnes vám hvězdy doporučují relax. První úkol dne - kontrola kalendáře. Vše, co dnes můžete přesunout na jindy, přesuňte. Místo stresu a nestíhání si zajděte třeba na jógu či procházku. Zkrátka a dobře, odpočívejte. Díky tomu se vyhnete brzkému vyčerpání.