Horoskop

11. květen 2019

BERAN

Možná budete mít potřebu se ukázat před ostatními a předvést, jak jste sportovně či jinak fyzicky zdatní. Nemusí to však být zrovna ten nejšťastnější nápad. Dávejte si při tom pozor na sklon ke zbrklému a zdraví nebezpečnému jednání. Pokud se hodláte věnovat sportu, tak raději s velkou obezřetností.

BÝK

Možná se dnes postavíte nějaké nespravedlnosti, nějakému příkoří. Může to být v rámci vyjednávání s blízkými. Ta pro vás nemusí být moc příjemná, ale pokud bude potřeba, dokážete si zjednat náležitý respekt. Na to, co chtějí nebo si přejí ostatní, moc ohled brát nebudete. Důležité bude, co chcete vy sami. 

BLÍŽENCI

Dnes to bude poněkud skřípat. Vaše postoje s partnerem jsou rozdílné a k nalezení řešení bude potřeba kompromisu. Otázkou ovšem je, zda něco takového budete chtít podstoupit. Je totiž docela možné, že se stanete obětí nějakého podrazu. Nebo vy sami jej pro někoho nachystáte.

RAK

Rodinnou pohodu a idylu dnes může narušit pouze vaše náladovost a neochota naslouchat ostatním. Navíc vše budete prožívat velmi intenzivně a tak nějak na doraz. Ostatním se můžete jevit jako přecitlivělí a hodně vztahovační. Balzámem pro vaši duši bude pobyt v přírodě.

LEV

Váš dnešní den by neměl mít chybu. Celý den budete hraví, radostní a veselí. Tedy pokud to bude záležet jen na vás. Vaše okolí však může být jiného názoru. K překonání nějakých zádrhelů a komplikací budete muset vyvinout větší úsilí. To by vám zkazit náladu nemělo, zejména když to budete vy, kdo prosadí svou.

PANNA

Takto si asi volný den nepřestavujete. Ale není každý den posvícení a sobota tak bude, ostatně jako nejspíš obvykle, věnována zase práci. A to ani ne tak proto, že by vás nějak zvlášť bavila, naplánovali jste si toho zkrátka hodně a chcete to také zrealizovat. A že to nebude zrovna snadné, lze předpokládat. 

VÁHY

Asi se dnes více než kdy jindy budete potýkat se svou váhavostí. Pokud se nebude schopni rozhodnout, jak strávit dnešní den, nechte volbu na partnerovi. Ideální však bude strávit den v klidu doma a věnovat se oblíbeným činnostem, na které přes týden nebyl čas.

ŠTÍR

To, kam nyní směřujete a o co usilujete, je pro vás správné i přesto, že vaše okolí může být naprosto opačného názoru. Bude-li to jen trochu možné, tak si pravděpodobně dnes naordinujete odpočinek, relaxaci a vědomou regeneraci sil. Nenechte se odradit a vyjděte vstříc potřebám svého těla i duše.

STŘELEC

Hlavním tématem vašeho dnešního dne bude sex a všechny věci okolo. Nechcete-li se dostat do problémů, musíte se chovat zodpovědně. Nesnažte se tedy pouštět do nějakých sporů a vzájemné dokazování si, kdo ve vašem vztahu má či nemá pravdu. Je totiž velmi pravděpodobné, že to nebudete vy, kdo bude úspěšný.

KOZOROH

Máte-li nyní doma tichou domácnost, máte také ideální podmínky na příjemné a láskyplné udobřování. Iniciativa by však měla vyjít z vás. Pozvánka na oběd do vyhlášené restaurace nebo koupě dárku by měly zabrat. Stačí se jen rozhodnout. Pokud budete mít tendenci si stěžovat, nedělejte to a raději partnera oceňte.

VODNÁŘ

Možná se vám včera nechtěně podařilo někoho svým vyjadřováním urazit a ani o tom nevíte. Pokud se vám takovéto věci dějí častěji, tak vězte, že byste si na to měli dávat pozor a vždy než něco řeknete, řádně vážit slova. Trénovat už můžete začít dnes. Pociťujete-li nárůst energie, využijte ji pro fyzickou práci ve prospěch domácnosti.

RYBY

Jste-li čerstvě zamilovaní a vaše city jsou opětovány, je možné, že se dnes navzájem nepustíte z objetí. Vaše touha po fyzickém kontaktu může být až nezvladatelná. Díky vstřícnosti partnera či partnerky by mohla být i naplněna. Pokud pak pro svého miláčka připravíte nějaké milé překvapení, uděláte dobře.