Horoskop

11. duben 2019

BERAN

Pokud sami sobě nějakým nezdravým životním stylem nebo něčím podobným neškodíte, pak byste měli mít energie na rozdávání a také si toho budete vědomi. Rádi se tak předvedete před ostatními. Vyjděte si do společnosti, budete středem pozornosti. Dnes se vám daří a zasloužíte si obdiv!

BÝK

Nadít se můžete nějakých náhlých pokrokových změn pozitivního charakteru. Může to být zatím na úrovni uvědomění si něčeho podstatného. Chystáte-li se změnit své působiště, je možné, že právě nyní nastala příhodná doba. Nebudete-li se stěhovat fyzicky, přestěhujte aspoň nábytek.

BLÍŽENCI

Jste plni nápadů, elánu a energie. Jste jako vítr. Naplánujte si pochůzky po úřadech, všechna jednání proběhnou bez potíží. Tedy pokud budete klást důraz na projevy vnitřní moudrosti. Ten tichý hlásek, který vám bude našeptávat, co a jak udělat, byste neměli ignorovat. Bude vám dávat informaci o tom opravdu podstatném.

RAK

Pro Raky jsou charakteristické časté změny nálad, což samozřejmě dráždí i vaše partnery. Naštěstí nyní vám hvězdy přejí a není moc pravděpodobné, že by se schylovalo k nějaké hádce či něčemu podobnému. Ba naopak, poměry jsou nastaveny na příjemné užívání si života a zejména partnerských vztahů.

LEV

Vy nebudete mít nač stěžovat. Práce sice budete mít hodně, nicméně s vrozeným šarmem, dobrou náladou i zvýšeným přísunem energie byste vše měli zvládat v pohodě. Zejména pokud jste těmi, kdo má podřízené a práci jen rozděluje. Navíc je pravděpodobné, že budete mít množství nápadů a inspirací, které vám vše ulehčí.

PANNA

Hvězdy vám přejí, a to ve více oblastech života. To také znamená, že máte příznivé období k nastolování změn. Plánujete-li nějaké, pusťte se do jejich realizace. Nic vám nestojí v cestě. Problémem však mohou být nejasnosti v zásadních oblastech života. Těch by se vám také mohlo nahromadit povícero.

VÁHY

Asi se nebudete nacházet v situaci, kdy si budete výskat a radovat se z každého okamžiku života. I když u některých vyspělejších jedinců to tak být může, většinu z vás nejspíše potrápí menší množství energie a chuť spíše lenošit, než se aktivně zapojovat do života. Vaši náladu mohou vylepšit přátelé.

ŠTÍR

Pokud na někoho doléhá jarní únava, vy to zřejmě nebudete. Dokonce ani případná nepřízeň počasí či šéfů vás nerozháže, a vy si tak dokážete podržet výtečnou náladu a pohodu. Týkat se to bude zejména těch, co jim vstoupila do cesty nová láska a jsou v procesu zamilovanosti. Bavit vás bude sex a erotika obecně.

STŘELEC

Zmatky a nejasnosti vás rozčilují a komplikují vám život. Naštěstí je vaše podstata  pozitivní a veselá, což vám dává množství možností, jak vše s přehledem, nadhledem a úsměvem zvládat. A že se budou objevovat i situace, kdy kvůli zbrklosti či unáhlenosti něco nevyjde. Nevadí, v zápětí to napravíte.

KOZOROH

Přízeň nadřízených nebo alespoň těch, co jsou pro vás a vaše vnímání důležití, se odrazí na vaší dobré náladě. Pokud se někdo takový najde, klidně se nechte obletovat a opečovávat. Zasloužíte si to. To proto, že dokážete tvrdě pracovat a výsledky se nyní také projeví v tom nejlepším slova smyslu.

VODNÁŘ

Rozhodně nedělejte ukvapená rozhodnutí. Chcete-li dát výpověď, nejdříve si zajistěte nový zdroj příjmů. Rozvod či nějaké jiné zásadní životní změny také nejsou vhodné. Raději se zaměřte na promýšlení toho, co vlastně chcete, a přípravu půdy pro realizaci. Možné jsou skvělé nápady, ale ještě pro ně nebude ten správný čas.

RYBY

Je pravděpodobné, že se vám naskytne šance na mnohem pestřejší, zajímavější a finančně mnohem výhodnější zaměstnání. Schopnost sebeprosazení je pro vás nyní opravdu velká a bude záležet na vás, zda toho využijete. Současné postavení nebeských těles vám bude dávat zvýšené charisma.