Horoskop

10. únor 2019

KOZOROH

Přátelé, známí, rodina. Ti všichni jsou ve středu zájmu dnešního dne. Zaměřte se na to, zda všem dáváte to, co si zaslouží. A zároveň jestli vám daný vztah přináší radost a uspokojení. Zkrátka a dobře, je čas na takovou menší inventuru vztahů. Buďte pečliví a rozvážní.

VODNÁŘ

Nechte dnes poker face doma. A nemyslíme tím hit od Lady Gaga, ten si klidně pouštějte pořád dokola. Buďte dnes upřímní a ukažte všem pravou tvář. Neskrývejte se za předstírané úsměvy. Pokud vám něco nedělá dobře, dejte to najevo. Uvidíte, že se vám uleví.

RYBY

Dnes to působí, jako by váš hlavní doplněk byla svatozář. A sluší vám! Nebudete mít problém udělat laskavost pro kohokoliv, kdo vás o ni požádá. A když to bude potřeba, klidně se i obětujete v zájmu ostatních. To si žádá potlesk a pořádnou odměnu! Jen tak dál!

BERAN

Mít kolem sebe zeď je možná bezpečné. Ale dnes máte podle hvězd jiný hlavní úkol. Zkuste si vybrat člověka, se kterým se cítíte pohodlně, a svěřte mu něco osobního. Pomůže vám to. Nemusíte přece být na všechny starosti sami. Získejte spojence, který vás vždy podpoří.

BÝK

Jen přátelé... nebo něco víc? Dnešní den skýtá velký potenciál seznámit se s někým skutečně výjimečným. Možná je na obzoru romantika, nebo alespoň velmi dobré přátelství. Vydejte se do společnosti. Možná najdete někoho díky společným koníčkům nebo přátelům.

BLÍŽENCI

Aj, to nebude příjemné! Dnes vám hvězdy předpovídají vyčerpávající konflikt s někým hodně blízkým. Snažte se mu vyhnout. Někdy to však nejde. Pro tento případ mějte připravené vše, co vás spolehlivě uklidní. Ale nepropadejte panice. Vše se nakonec povede urovnat.

RAK

Zaměřte se na finance! Máte dostatečnou rezervu na horší časy? I když to tak nevypadá, může se stát, že je budete potřebovat. Nalaďte svou zodpovědnou stránku a s čistou hlavou se podívejte, zda za něco neutrácíte zbytečně moc. Štěstí a hvězdy přejí připraveným!

LEV

Dnešní den patří vašemu hlasu! Máte unikátní příležitost začít změny, po kterých už nějakou dobu toužíte! Musíte však sebrat odvahu a říct nahlas, co máte na mysli. Nemusíte se bát neúspěchu. Nedovolte však, aby vám dnešní vliv přerostl přes hlavu. Naslouchejte ostatním a diskutujte s nimi.

PANNA

Tichá voda břehy mele! Dnes se snažte vyvarovat elitářství. Přizvěte na oběd třeba nového kolegu nebo se zeptejte na názor těch, kteří bývají obvykle spíš potichu. Je dost možná, že najdete skutečně přínosný poklad. Je to jen na vás!

VÁHY

Dnes se může stát, že vás dostihne chmurná nálada. Dost možná nebudete mít náladu na žádnou společnost. I tak vám však hvězdy radí, abyste nezůstávali sami. V příjemné společnosti se všechny starosti brzy rozplynou a vy se pobavíte. Zavolejte třeba kamarádce nebo sestře!

ŠTÍR

Stabilita je sexy. I když neustálá změna může být občas vzrušující a zábavná, dnes hvězdy volají spíš po stálejším přístupu. Pokud budete vědět, co vás čeká, ušetříte spoustu energie. A té není nikdy dost. Dnes si budete také mimořádně rozumět s jinými Štíry.

STŘELEC

Kam ten spěch? Hvězdy vám dnes předpovídají den, ve kterém budete mít hodně napilno. Připravte se, že na odpočinek nebo únavu není žádný prostor. Pokud má jít vše, jak má, nenechávejte nic náhodě. Přibalte si do své kabelky třeba pár tyčinek na rychlou svačinku, parfém či cokoliv, co vás uklidní.