Horoskop

10. října 2018

LEV

V týmu jde všechno lépe. Dnes vám bude maximálně svědčit spolupráce s ostatními členy týmu v práci. Společně totiž dokážete vymyslet ty nejlepší nápady a oslnit tak své nadřízené. Přirozeně se ujmete role lídra. Nezapomeňte však svým kolegům naslouchat a motivovat je.

PANNA

Čeká vás hezký den. Chvílemi ho však lehce naruší drobné obláčky smutku a bolesti. Moc se s nimi neperte a nechte je v klidu přejít. Pokud vás přepadne špatná nálada, můžete se ji pokusit zahnat třeba krátkým telefonátem s někým, koho máte rádi. Časem ale přejde i sama.

VÁHY

Zavalí vás neobvyklá dávka energie a pocitu, že dokážete cokoliv. To je vítaná změna po období bez motivace. Vyhrňte si rukávy a vytěžte z dnešního dne maximum. Pokud je to potřeba, klidně zůstaňte v práci déle a poperte se s dlouho hromaďenými resty. Dnes je na to ideální den.

ŠTÍR

V hlavě se vám honí jeden nápad za druhým. Možná toužíte po vlastním podnikání nebo si plánujete navrhnout a ušít originální šaty. Je ale na čase přestat jen snít. Zaměřte se na jeden projekt. Ten začněte realizovat. Podle hvězd se vám v tomto ohledu dnes bude dařit.

STŘELEC

Vaše společenská hvězda stále stoupá. I dnes se vám bude z hlediska komunikace a socializace mimořádně dařit. Zapomeňte proto na strach z vystupování před lidmi a směle předneste svoje nápady na firemní poradě. Nebo uspořádejte nějakou zajímavou akci v místní kavárně. Co třeba módní přehlídku?

KOZOROH

Nepřemáhejte se příliš. Překonávat své limity je určitě potřeba. Vždyť bez toho by snad nevzniklo žádné významné módní dílo. Netlačte se však do pozice, která vám vůbec není příjemná. Raději to vezměte zvolna a postupně svoje hranice rozšiřujte. Tím bude vše přirozenější.

VODNÁŘ

Špatná zkušenost není konec všeho. Možná jste některé věci vyzkoušeli a hned zase zavrhli. Dnešní den je však podle hvězd ve znamení druhých šancí. Možná zkuste, zda se tentokrát v pouzdrové sukni přece jen nebudete cítit šik. Nebo dejte šanci na omluvu kamarádce, která se nezachovala fér.

RYBY

Vaše sebevědomí dnes nemá žádný limit. Už ráno se budete cítit tak nějak jinak. Sebejistě. Silně. Tento pocit bude s každým úspěchem, jakkoliv velkým, jen růst. Dejte si však pozor, aby váš dojem, který zanecháte nebyl spíš negativní. Každou svou činnost si proto pečlivě zvažte.

BERAN

Gucci, Prada, Dior. Zrovna když jste se rozhodli na chvilku omezit výdaje, jakoby vás všechny oblíbené značky začaly pokoušet a navádět k nákupu. I když podle hvězd bude vaše vůle trochu nalomená, pokuste se odolat. Za to se můžete odměnit nějakou drobností. Třeba zákuskem!

BÝK

Touha po perfektním výsledku je důležitá. Důvěra ve vaše okolí je však ještě důležitější. Nesnažte se všechny, kteří vám pomáhají a pracují s vámi, zbytečně kontrolovat. Důvěřujte jim a raději se zaměřte na vlastní úkoly. Přílišná snaha vše hlídat by totiž byla kontraproduktivní.

BLÍŽENCI

Nepodceňujte důležitost zdraví. Ženete se za výsledky a radostmi, často ale zapomínáte na možnosti svého těla. Dnes se vám důrazně připomene. Bolesti hlavy nebo nadměrná únava jsou signály, že je nejvyšší čas zvolnit a trochu relaxovat. Třeba při četbě knihy nebo spánku.

RAK

Je čas se rozloučit s tím, co bylo. Ať už se jedná o vzpomínky na rozpadlý vztah nebo oblečení, které vám kdysi sedělo, ale už dlouho jen visí ve skříni. Udělejte dnes za minulostí tlustou čáru a soustřeďte se na přítomnost. Začít můžete právě u svého šatníku.