Horoskop

10. leden 2019


KOZOROH

Dnešní den se ponese ve znamení střetu ideálů s realitou. Možná vidíte vše až příliš optimisticky. To není špatná strategie, ale nezapomínejte i na praktickou stránku věci. Díky realistickým očekáváním se v budoucnu vyhnete zbytečným zklamáním a frustraci.

VODNÁŘ

Každá cesta se skládá z malých kroků. Nesnažte se ze startu přeskočit až k cíli, ale zároveň nezoufejte, že ho ještě ani nevidíte. Dnes se může stát, že ztratíte motivaci a chuť vůbec začínat. To by byla škoda. Prostě dělejte malé krůčky a uvidíte, že vše nakonec vyjde.

RYBY

Dnešní den patří přátelství. Zavolejte přítelkyni a vytáhněte ji o polední pauze na kávu. Nebo na nákupy. Nezapomeňte však, že pokud budete pořád mluvit o sobě, nejenže se moc nedozvíte, ale za chvíli nebude koho zvát. Naslouchejte a věnujte se dnes ostatním víc než sobě.

BERAN

Komu můžete věřit? Dnes se na vás snese tolik verzí pravdy, že na konci dne sotva budete vědět, která je pravdivá, pokud vůbec nějaká. Nespěchejte s hodnocením a pozorně sledujte všechny autory. A pak si to nechte projít hlavou. Třeba při nákupech. Krásné šaty (třeba ty od Chanelu) vás nikdy nezradí.

BÝK

Promluvit či nechat být? To je dilema, které vás dnes bude provázet. Hvězdy vás totiž podarují dávkou nesmělosti, ale i pozornosti, které nejde utéct. Budete přemýšlet, zda se raději někde schovat, nebo využít, že vás všichni velmi dobře sledují. Ukažte, co ve vás je.

BLÍŽENCI

Nadechněte se a povolte trochu svá očekávání. Alespoň o kousek. Nemusíte být vždy perfektní, i když je to hezká představa. Přehnaná honba za dokonalostí pro vás však může být dlouhodobě dost namáhavá. Navíc dost často úplně zbytečná. V nedokonalostech je krása!

RAK

Oblečte si dnes sebevědomí. Je čas odhodit roli šedé myšky někam daleko a projevit se. Až si dnes budete vybírat outfit, nezapomeňte se i pochválit. Pak si vyberte něco, co vám dodá pocit, že dokážete cokoliv. A už zbývá jen pustit se do věcí, na které vám dosud chyběla kuráž.

LEV

Novoroční euforie  plná předsevzetí je úspěšně za vámi. Pro někoho bohužel, pro některé bohudík. Tak jako tak si naordinujte ještě jeden den pohody a klidu. Bez spěchání, bez povinných návštěv a čehokoliv, co vás nebaví. Dnešní den je jen o vás. Jak ho strávíte? 

PANNA

Venku je zima taková, že ani ten nejkrásnější kabát vás nezachrání. A zrovna dnes vám hvězdy přisoudily touhu vyrazit někam daleko. Třeba dokonce provětrat plavky. Přijměte výzvu a vydejte se objevovat neznámé krajiny. Spontánně a bez velkého plánování.

VÁHY

I ti nejvíce záporní lidé mohou občas překvapit. Neodepisujte někoho jen proto, že v minulosti udělal pár chyb. Stejně jako se mění móda, mohou změnit názor i lidé. Dnes je totiž možné, že se vám dostane potřebné pomoci od někoho, od koho to rozhodně nečekáte.

ŠTÍR

Romantika je skoro cítit ve vzduchu. Dnes se můžete těšit na den plný láskyplných gest, pozornosti a příjemné zamilovanosti. Pokud máte partnera, váš vztah se dnes maximálně utuží. Nezadaní mají velkou šanci, že potkají někoho, kdo jim obrátí svět vzhůru nohama.

STŘELEC

Necenzurujte své pocity. Dnešní den ovládnou emoce a sentiment. I když bude moudřejší, pokud je nebudete ventilovat každému na počkání, určitě se v nich nijak neomezujte. A nevyčítejte si, že se cítíte tak nebo jinak. Nechte emoce volně plynout a uvolněte se.