Horoskop

10. duben 2019

BERAN

Je možné, že dnes potkáte někoho, kdo vám „sedne“. A jak to tak vypadá, strkat hlavu do písku rozhodně nebudete. Pokud už se něco takového stane, půjdete do akcí po hlavě a plnou parou. Zejména pokud bude opačného pohlaví a vy nezadaní. Pozor na možné milostné úlety.

BÝK

Držet by se vás mělo štěstí. Vaše nálada bude skvělá a pracovní úkoly se vám bude dařit zvládat levou zadní. Pro okolí pak budete velmi podnětní a dá se říci, že jim půjdete příkladem. Pokud si to sami nepokazíte, dnešní den si užijete.

BLÍŽENCI

Cítíte se jako znovuzrození. Je možné, že za to může nastupující jaro. Hned z rána pak budete mít jasno, co a jak udělat, a nekompromisně si půjdete za svým. Večer už to však může být docela jinak. Bude tak dobré si vše řádně promyslet, abyste nemuseli později konstatovat, že to či ono bylo zbytečné.

RAK

Je možné, že pokud řešíte nějaké problémy, tak to jste vy, kdo je jejich původcem. Jinými slovy můžete být těmi, kdo sám sobě bude stát v cestě. Možná si uvědomíte, že peníze zdaleka nejsou všechno. Nezapomeňte, že doma vás čeká rodina a další nutné povinnosti.

LEV

Bude dobré, když se nebudete moc předvádět a ukazovat, jak jste skvělí. Trocha skromnosti nikdy neuškodí. Jinak váš den zřejmě bude takový neslaný, nemastný. Dít se toho moc nebude, a pokud ano, tak jen rutina a věci spojené s opakováním.

PANNA

Vaše okolí se bude podivovat, kde se ve vás bere humor a smysl pro legrácky. Ale nebude to samo sebou. Je pravděpodobné, že se cítíte hodně přetaženě a vyčerpaně, a tak si naordinujete řízený odpočinek a nicnedělání. Tedy pokud to u vás bude vůbec možné. 

VÁHY

Možná se budou u vás dít věci nevídané. Přestože upřednostňujete kompromisy a snahu o domluvu, dnes tomu tak zrovna být nemusí. Naznačena je divoká, nepřipravená diskuse a dokonce i „bouchnutí do stolu“. Bude to pro vás něco nového, nicméně se zdravě pročistí vzduch.

ŠTÍR

Lidem okolo vás se budete jevit jako velmi záhadní se snahou s každým manipulovat. A nejspíš v tom budou mít pravdu a co hůře, zřejmě si nic nenechají líbit. Můžete se tak dočkat setkání s nějakými podrazy či podvody. Naštěstí vám vše pomůže odhalit vaše intuice.

STŘELEC

Snažte se udržet v klidu a brát věci s nadhledem, i když poznámky od kolegů budou krajně protivné a mířené do zranitelného místa. Vám to však zřejmě vůbec vadit nebude. Ostatně vaše podstata založená na přímočarosti, vám bude dávat pochopení. Sami byste dnes měli být skvělými parťáky, na něž se bude dát spolehnout.

KOZOROH

Pokud u vás byla po zimě nějaká apatie a nechuť do čehokoli, tak nyní by se situace měla radikálně měnit. Sami budete nejlépe vědět, co chcete, a také si za tím docela bez okolků a tvrdě půjdete. Na ostatní moc brát ohled nebude. Budete tak nároční nejen na sebe, ale i na ty druhé. Výsledky se pak brzy dostaví. 

VODNÁŘ

Setkávat se budete s podrážděností a nervozitou svého okolí. Vadit jim může váš nadhled a neochota zapojovat se do věcí, kterými žije většina. Můžete být tak těmi, kdo ty ostatní může provokovat.  Nenechte se zatáhnout do zbytečných konfliktů, nevyšli byste z nich se zdravou kůží. Raději jen pozorujte, jak se situace vyvine.

RYBY

Vaše citlivost a vnímavost může být velmi zesílená. Budete tak častěji reagovat na věci, nad kterými byste jindy mávli rukou. Když je pojmenujete pravým jménem, ulevíte si, ale šéfovi se to rozhodně líbit nebude. Použijte diplomacii a pokládejte ty správné otázky. Úplně nejlépe vám bude někde venku v přírodě.