Horoskop

10. březen 2019

RYBY

Pokud se dnes pro něco rozhodnete, je pravděpodobné, že se vám bude dařit prosazovat svou. Pro opačné pohlaví pak budete velmi přitažliví. Těšit se můžete i na nějaké oslavy či společenské události. Výhodou pak pro vás bude velká výřečnost a  přesvědčivost. Zde budete nad ostatními dominovat.

BERAN

Připravte se na to, že ve svém okolí můžete narážet na neporozumění a případně i odpor ostatních. Chovat se totiž můžete impulzivně a mnohdy i nepromyšleně. Bude tak dobré, když vše, co řeknete či uděláte, budete řádně zvažovat a také se držet trochu stranou.

BÝK

Charakterizovat vás bude předvídatelnost, pohodové chování a vstřícnost. Budete pro své okolí oázou klidu se schopností užívat si života. Pokud vyrazíte někam na cesty, budete skvělým průvodcem i společníkem. Neděli si užijete.

BLÍŽENCI

Přestože zmatků a nejasností bude kolem vás přehršel, budete mít velkou naději na úspěchy v oblasti cestování a poznávání. Tvořivost a nápaditost by vás měla posunout v uskutečňování snů. Energie byste pak měli mít na rozdávání. Budete tak inspirací pro ostatní.

RAK

Svou pozornost budete soustřeďovat na oblast vyššího poznání a možná také cest či kontaktů s místy vzdálenými. Hvězdy vám prostě v těchto oblastech budou přát. Zažívat však můžete komplikace v oblasti partnerských vztahů. Věci prostě nemusí být tak, jak byste si představovali.

LEV

Zejména v tvořivých aktivitách by se vás mělo držet štěstí. Pokud se tedy zaměříte na vymýšlení nových projektů, mohlo by vás i docela překvapit, jak vše půjde snadno a dobře. Také velkorysostí a pochvalami nebudete šetřit.

PANNA

Užívat si budete v intimní oblasti. Pozor byste si však měli dát na možnost zvýšeného setkávání s podvody a podrazy v rodině. Zde byste měli mít na paměti, že není všechno zlato, co se třpytí.

VÁHY

Doma vás budou čekat zkoušky a omezení. Bude tak dobré se připravit a případné konflikty eliminovat nějakým příjemným překvapením, např. formou dobrého jídla a pití. Možná se však rozhodnete nastavit změnu.

ŠTÍR

Budete se častěji setkávat s krásou a uměním. Možná vás také potká zamilovanost nebo setkání s někým, kdo ve vás bude probouzet povznášející stavy. Buďto proto ve střehu, ať něco nebo někoho nepropásnete. Možné jsou častější návštěvy společenských a kulturních akcí.

STŘELEC

Energie byste nyní měli mít na rozdávání. Pouštět se budete do mnoha aktivit. Otázkou ovšem je, zda to budou ty správné akce a zda zvolíte ten správný postup. Možné je větší množství zmatků, příjemné události by se pak měly odehrávat v prostředí domova.

KOZOROH

Můžete mít tendenci lámat věci přes koleno. A to, co nepůjde po dobrém, se budete snažit dosáhnout silou. Bude tak dobré si od věcí zachovávat odstup a raději zkoušet promýšlet, proč se co děje. Možná chcete něco, co není s těmi ostatními v souladu, možná bude dobré se na věci podívat z jiného úhlu či jejich očima.

VODNÁŘ

Budete udivovat rychlostí reakcí. Otázkou ovšem bude správnost směrování. Pokud svou pozornost budete zaměřovat na oblast zábavy, pak díky svým neotřelým nápadům můžete být úspěšní. Duši pak můžete potěšit dobrou knihou či filmem.
Ve spolupráci s profesionálním astrologem Milanem Gelnarem