Horoskop

1. únor 2019


KOZOROH

Dnes se doslova nezastavíte. Čeká vás perný a nabitý den nejen v práci, ale i doma. Je možné, že vám vaši nadřízení dovolí nějaké úlevy, díky kterým vše zvládnete. I tak se snažte dát do své činnosti maximální úsilí. Dostanete také cennou radu od někoho staršího.

VODNÁŘ

Přestaňte se zbytečně strachovat. Často máte tendence se bát, i přesto že riziko není ani na pořadu dne. Hoďte dnes obavy za hlavu a užijte si hezký den. Třeba si kupte šaty beze strachu, jestli vás kvůli nim někdo nepomluví. Uvidíte, že se vám uleví. Budete vypadat skvěle!

RYBY

Rozpolcení, to je trend dnešního dne. Dnes budete kolísat mezi prací a rodinou. Víte, že úplně všechno se stihnout nedá. Zkuste se proto zamyslet a naslouchat sami sobě, po čem toužíte víc. Hledejte kreativní řešení. Bez kompromisů se však dnešní den asi neobejde.

BERAN

Dnes se vám podle hvězd vyplatí naslouchat hlasu vnitřního já. Díky tomu si snadno srovnáte priority. Celý den se také můžete těšit na dobrou náladu a optimistický náhled na svět. Pokud toužíte po slávě a obdivu, hvězdy praví, že dnes budete mít příležitost si tento sen splnit.

BÝK

Dnes je skvělý den ukázat organizační a administrativní kvality. Vytáhněte šik kostýmek a srovnejte si pracovní dokumenty tak, že v nich budete mít dokonalý přehled. Získáte tak cenné plusové body, které pomohou k vytouženému povýšení. 

BLÍŽENCI

Zaměřte se na zdraví. Každý člověk čas od času potřebuje trochu péče a rozmazlování. Podle hvězd je dnešní den pro takové hýčkání jako stvořený. Najděte si proto čas na rychlou masáž či kosmetické ošetření. Vše vám pak půjde mnohem snáz, navíc se vyhnete vyčerpání.

RAK

V hlavní roli dnešního dne účinkují vaše sny a přání. Není nic špatného na tom se čas od času zaměřit jen na sebe a své cíle. Zkuste se zamyslet a zapsat si, čeho rozhodně chcete v nejbližší době dosáhnout a kam míříte dlouhodobě. A pak už zbývá jen se pustit do realizace.

LEV

Život nemusí být nikdy nekončící závod. Chcete mít lepší kabelku než kolegyně, spokojenější vztah a lepší plat. Dnes vás však neustále srovnávání přestane bavit. Užívejte si věcí, které máte. Možná zjistíte, že současný stav vám maximálně vyhovuje. 

PANNA

Možná se zdá, že pouto, které máte s přáteli, už nemůže být silnější. Dnes podle vesmíru zjistíte, že může. Proto je dnes optimální chvíle pro všechny aktivity s přáteli. Zkuste si na ně najít čas, i když máte pořádně nabitý program. I rychlá káva s kamarádem může být skvělá!

VÁHY

Hvězdy přejí partnerství! Dnešní den je jako stvořený ke spojením všeho druhu. Ať už vás čeká schůzka v práci, nebo romantické rande, vězte, že neuděláte chybu, pokud svolíte k pokračování. Pokud už partnera máte, můžete očekávat harmonii a pocit souznění.

ŠTÍR

I přes všechnu snahu dnes můžete očekávat nezdar v některém z projektů. Možná budete mít pocit, že ať děláte, co děláte, tak se všechno hroutí. Zkuste nepropadat frustraci a nevylévejte si emoce na lidech, kteří jsou ve vaší blízkosti. Zase bude lépe.

STŘELEC

Snažíte se všechno dělat správně a tak, aby byli všichni spokojeni, ale i tak se dnes nebudete moci zbavit frustrace. Slušnost je hezká vlastnost, nezapomínejte však na to, že jde o váš život. Kupte si šaty od Valentina, po kterých už nějakou dobu toužíte. Zkrátka začněte život žít tak, jak chcete vy.